Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaşlar u.s. robotics'in 9106 model wireless modemini aldım. Kurulumu adsl şirketi yaptı ama şu anda kablosuz bağlantı yaklaşık 4-5 dakika aralıklarla kesiliyor. Sürekli böyle yani. Normal ethernet kartıayla bağlı bağlantıda hiçbirşey olmuyor ama wireless kopup duruyor. Neden?[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 routera uzak mısın[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben de de aynı problem vardı. Wireless kartımın Roaming Agressiveness 'i ile oynadım ( Lowest a getirdim ) herhangi bir problem yaşamıyorum. Linux la denesem, kesin problemsiz çalışır :D[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sorunu hala çözemedim??[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Teknik desteği arasan bi sorsan eminim bizden daha iyi yardımcı olabilirler.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: sharky, 18 Ekim 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Ben de de aynı problem vardı. Wireless kartımın Roaming Agressiveness 'i ile oynadım ( Lowest a getirdim ) herhangi bir problem yaşamıyorum. Linux la denesem, kesin problemsiz çalışır :D Bunun ingilizcesi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar