Empire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 selamlar, dailup ile nete bağlanıyorum ve patch inderme zamanı geldiğinde çaldırma noktasına geliorum. indirene kadar 100kere bağlantı kopuyor ve zaten 20saatlik indirme süresi 4-5e katlanıyor. yardıma ihtiyacım var:) gidip net cafede indirmek istiorum(orda net daha hızlı). aramızda bu patchler için link bilen varmı?[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 link yok çünkü kendisi otomatik olarak update ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 link var %100 eminim ama tam bilmiyorum adresi anasayfasina bak yada bi csr ile konus ama linkler var eminim bu arada vergil oyunu oynamiyan biri olarak bu kadar ayrintili bilgi verme insnalarin aklini karistirma [Bu mesaj xieon tarafından 21 Ekim 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet xieon bir link var ve yanlışlıkla da olsa buldum. bütün patchlerin linkleri var. belki bi gün ihtayacınız olur die linki buraya atıyorum. Tüm Patchler[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 helal olsun bak arayan buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar