THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 maden bu kadar dotaya merakli pati var ufak bir turnuva duzenleyelim dedim. turnuva ya katilma sati patiden olmak yani kadroda bi tane pati uyesi bulunmak zorunda mumkusne forumlara mesaj atmis biri olsun kurallara gelelim maclar cumartesi gubu yapilacak 4v4 olacak 3 win alan kazanacak. min 3 max 5 mac olabilir yani. oyun modu team pick olacak her mac taraf deistirilecek. disconnect durumunda eger bariz yenen taraftan biri dustuyse re yapilacak yada oyun devam edecek. yenilen taraftan gittiyse adam malup sayilacaklar yada devam edecekler. basa bassa oyun karsi tarafin insiyatifindedir re olup olmamasi. yenen yenilen kim olacak nasil anlanacak? kill sayisi 3de1 oranda fazla ise bi tarafin o taraf yenen taraftir. iki taraftanda biri save almak zorunda sakin unutmayin. pump bd mh olaylarini burdan cozecez. suphesi olan save i yollayacak bana ben oteki tarafinda saveini alacam izleyecem. kadrolar i buraya yazacaz ilk mac bu cumartesi. ben clanim as dan 3 kisi ile gelecem bir iki yedek ayarlarsaniz guzel olur.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 19 Eylül 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hangi server? 5 maç nereden baksan 5 saat demek. biraz çok gibi. 2 kere kazanan yenmiş sayılsa daha hoş olur sanırım. biz bir takım çıkarabiliriz sanırım.. Mum_Chamber, BadBao, Ractamainus, sanabasan gibi birşey olur. orta karar bir takım oluruz herhalde.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet nettenmi olcak cafedenmi server kim olcak(biliosunuzki server olmak 0 ping demek oda avantaj demek)takım bulmak kolay ödül varmı :D[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Server Battle Europe olmasinda yarar var Waxxi de feci lag oluyo anlamiyorum millet niye oraya dolasiyo Europe kapaliysa eyw gidersin neyse asil sorun oyunu kim kuracak :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Beni isteyen yoktur sanırım :([signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oncelik waxxi de waxxi kapaliysa eurobattle da sentinel scourge deisir gibin hostta deisecek bir o takimda bi bu takimda olacak. 5 mac olmasi icin birebir gitmesi laizm oyunun asil amac 3 game almak. ama isterseniz 2 wine dusebilir bence idealdir 3 win.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 2 wine düşsün ve mümkünse ya da takımlar anlaşırsa tripte yapılsın derim ben. kadıköy trip[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 trip dolu olur sabahtan gelmek gerekir.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adi ustunde mini turnuva kastirmayalim trip falan bundan sonrakinde ayarlarim ama tripi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 isteyen olursa oynarım, şimdi takım ayarlamak vs kasar. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben oynarım ama biraz noobum dota da :D[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sen zaten noobsun :P :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 valla vaktim olur mu olmaz mı şuan bilgim yok sakaryaya gidicem eger hafta sonu gidersem orda net kesiktir kesin açmaya uraşcam biton iş :) giremeyebilirim yani cumaya dogru haber ederim bi belli olsunda[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kill sayisi 3de 1 demisim 3e1 olacak yani 3 kati olacak 3 kati ise kaazanan taraf sayilir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Helcaraxe, 19 Eylül 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ben oynarım ama biraz noobum dota da :D noob otesi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 takim kruamayip oynamak isteyenlerde mesaj atsinlar onlari toplar bir tkaim yapariz bu arada ben 3 takim getirmeye karar verdim kalabalik olsun diye win sayisinida 2 ye dusurduk. AS -1 THARKAS estel geoffrey quendi AS-2 Kilimanjaro abuzittin uet addict AS-3 marvelle dogdog quivalen ungoliant dogdog estel quivalen addict uet noobtur dengeli olsun diye nooblari bolusturuoz[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 19 Eylül 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj THARKAS tarafından 19 Eylül 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Benide alın plz :(Baq wallahi iyi oynıcam :-)[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 dogdog senden ii oynuodu oyunda ya.. ne i$ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 minidota ne yaw ? 5.84 ? 6.1x ? hangi map ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 3v3 veya 5v5 olması daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: The_Delucian, 20 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: minidota ne yaw ? 5.84 ? 6.1x ? hangi map ? öylesine kendi aramızda ufak bi dota turnuvası anlamında 20 takımın katılacagı para ödüllü vs fln deil yani 5.84 oynanacak evet[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 lan blaq dengeleyebilecek olsak seni benim takima alacaktik as-1 e ama ucumuzun gucu yetmez kurtarmaya oyunu. o yuzden esteli aldik:) bu arada noldu bjk ye pls. beyler maclarin 4v4 omasinin bir nedeni var daha once iki ciddi organizasyona katildim ikisindede ayni kurallar gecerliydi. biri 5v5 di kotu patladi oyunlar hero secimleriyle. arti 5v5 kaldiracak host bulamayiz her takimda.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tharkas sana birşey sorabilirmiyim ama cok ciddi cevap ver artemis enteri adını nerden buldun kimden h4x0rladın[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bana 5.84 sux olunca size iyi oyunlar demek dusuyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: mADmaXimus, 20 Eylül 2005 17:22 tarihinde demiş ki: tharkas sana birşey sorabilirmiyim ama cok ciddi cevap ver artemis enteri adını nerden buldun kimden h4x0rladın kimden h4x0rladın ne demek?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar