RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bilen birileri varmı acaba tema kurmak istiyorum beceremiyorum rar dosyasının içinde yatıyor hepsi.. boş bir klasör e açtım ve öyle tıkandım başka bişi yapamıyorum help me..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 http://www.stardock.com/products/windowblinds/ şu adresten download et gerekli programı. sonra yine aynı adresten istediğin temayı indir ve programla calıstır. yalnız ben kullanmadım programı nasıl calısır bilmiyorum. zor bişey oldugunu sanmam.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 denetim masasi > goruntu > sol ustte temalar var . nereye actiysan dosyalari oranin yolunu goster yukle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar