The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 oyun normal açılıo gözüküo ama loading information (1) %10 a gelince knightonline.exe hatası verio :( desperatly need help lütfen yardım giremiorum oyuna[signature][hline]Cypher Level : 62 Specialty: Kasar hood Np :5xxxx Clan :ChEtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 arama yapsan..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya çözümünü biliosanız gerçekten yardıma ihtiyacım var biliosanız yardım edin lütfen şimdiden saolun ilginiz için[signature][hline]Cypher Level : 62 Specialty: Kasar hood Np :5xxxx Clan :ChEtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bnce oyunu sil ve tekrar kur ve bilgisayarını hatalarını duzeltmeye caliş:)[signature][hline]Level:6x Clan:Turkmasters'a geri döndüm :) Grade:tahmin et Server:Ares 1-2-3 (Bu aralar ares80 ile oyniorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ares2000 dedigi gibi sil baştan yükle uraştıkca daha cok hata veriyor..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 regeditden takılan account u sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya format attım pc ye tekar yükledim gene aynı hatayı verio :S help por favor :([signature][hline]Cypher Level : 62 Specialty: Kasar hood Np :5xxxx Clan :ChEtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar