tonyhawk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 beyler bı forum dan okumus tum GM ler bı carı Rollback boyle denıomus yani oyununu gerı galıyolarmıs :: MeseLa İtem lerının Siindigi Güne Böyle bişey varmı Var sa Gm lerle nasıl konusa Bİlirm LüTfen YARDIm HeLPPPP:::!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Eğer itemın silindiyse hiç uğraşma boşuna.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 NedeN ????? :(:::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 silindiyse gmlere göre dupedir[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonyhawk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hayır Silin medi bakın sımdı : Bi akşam arkadasıma verdım gıysılerı gıysın dıye ust alt chıtın 2 tane +5 mırage tamam mı.sonra o bıraz kullan dı sonra bana verdı.verdık ten 5 dk sonra dc oldum ve oyuna gırdıgım de ust alt chıtı gıtmıs 2 +5 mıragem ve ne yapcagımım sasırdım ustune soguk su içtim ama boyle bişey var sa Rollback o gune gerı den me nasıl olcak???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesela bi ark GM görevini yaptı sonra +8gg sını aldı. sonra bi arkına verdi full itemınıda (ki yanyana makinalardalar) çat die bi DC Sonra ortada hiç bi item yok... Sonra forumlara yazdı ama GM ler GM görevini yapmış birini bile sallamadılar. umarım demek isteidğimi anlatabilmişimdir.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Siteden Login olup Support atman lazim...Premium yoksa bosuna deneme cünkü ücretsiz kullanicilar icin support yok[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 5xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar