Throndor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu minik gamepadler adamı kesmiyor.. gittim praktiker'e sunta kesirdim kutu yaptım bi tane ağırca..40x25cm..15-20cm kadar yükseklik.. Ulusta allahın unuttuğu bi elektrikçiden, hayvan aramalar sonucu 10 tane orjinal atarici butonu ve joystick'i buldum.. (son kalan butonlar ve kol :) ) Bi de dandik gamepad aldım 10 milyona.. dağıtıp kabloları benim butonlara bağlıycam.. Butonlara abana abana oynayayım şöyle güzelce.. Başparmak ve işaret parmakların ucunu tuş üzerinde sağa sola kaydırarak saydırayım tuşa... heh heh.. Varsa yapan ve tecrubesi olan çıkabilecek problemler konusunda fikir verirse sevinirim..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Nasıl yapacan onu hoca ya, zor zor. Kolay gelsin sana.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bu siteden satıyorlar uğraşmak istemeyenler için.http://www.x-arcade.com/ Tabi seninki el emeği hem daha ucuz hem daha değerli :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi o tip şeyleri chemical a sorucaksın.. burda öle gaydiri gubbak şeyleri en iyi o becerir :D aman dikkat edin patlamayın :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemgu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 snopy nin bi joystik i var. tam atari kolu kıvamında. 8 düğmeli ve hem ps2 hem pc uyumlu. [spo1=snopy 505t][/spo] snopy 505 t olsa gerek, modeli.[signature][hline]"I got it, I got it I..."[Bu mesaj cemgu tarafından 20 Ekim 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 çok şeker bi altmiş ama sf oynarken bana dayanmaz çaattttt shoryu cekerken[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GGOlem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Throndor yapamassin oyle, yillarca ugrassan da olmaz bak soyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar