rimaraf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 konu adındanda anlasıla bilcegi gibi artık 2.el wow acc alındıgında kisiler bilgilerde e-mail degisimi yapılamıyor yani acc nin eski sahibi gizli soru ve cevabını yazarak gm e mesaj atıp yeni sifreyi ögrenebilir diye biliyorum bu konu hakında tam bilgi sahibi acıklama yapabilirmi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben bunu 1 hafta önce forumlara yazdım ama kimse ilgilenmedi ne de cevap yazdı.Hrkes satılık reklamı bırakıp duruyor ama olmuyor işte arkadaşlar.Satışlar kitlenmiş duruda.NE alabildim ne satabildim ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alsvartr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 güven lazım tabi bilindik ınsanlardan alınabılır yerı yurdu mekanı olan ınsanlar net cafe vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar