cemshit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yaw ben çitinlere çitin verip deişmek istiyorum ama adamlar dupedir deyip deişmiyolar nası ispatlayabilirim dupe olmadıını???[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ispatlayamazsın. ama sen ispatlarım diyorsan dupeye benziyor =)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya arkadaşım ispatlayamıyorum bi yolunu bilen söylesin[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hayır ispatlayamazsın. ispatlaman ıcın senın once onun dupe olup olmadıgını anlaman gerekır.eger bunu bu forumda yapabılen olsaysı onca mal ellerınde patlamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mantık yokmu sende ya...Adam nasıl ispatlarım diyor..Az düşünün boş konu açmayın şu foruma..Yok bunun açıklaması basitve net olan birşey.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: cemshit, 22 Ekim 2005 11:00 tarihinde demiş ki: yaw ben çitinlere çitin verip deişmek istiyorum ama adamlar dupedir deyip deişmiyolar nası ispatlayabilirim dupe olmadıını??? no comment ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yaw ben elimdeki kendi malımı takas edicem birine vericem bendekinin dupe olmadıını millete ispatlıcam ona çözüm arıyom yanlış anladınız galiba?[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o kadar değerli bir chitininmi var ki dupe diolar (+8 felanmı) çünki banada hep bole diolar fiatı bi 5m-10m düşürünce ok tamam anlaştık diolar[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bendekiler +1 çitin warrior ben rouge yim ondan rougeyle deişçem[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sato Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 abi millet bole mal iste kim +1 chittin dupeler ki.. hocam bence sat elindeki chittnileri git rogue chittin al daga sonra hepsine +6 / +7 dene =) zuahah..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 zamanım yok bekleyemem merchantta o yüzden takas deniyom[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar