Carsamba55 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 birden dc oldum ve diğer karakterle girdim oda 10060 hatasi aliyo bende dc hatasi aliyorum yani disconnet yazisi geliyo ok diyom olmuyo serverler kapali herelde oyunda olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yoksa bana güle güle mi diyek skilbug kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 oyuna yeni girdim birden dc oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 giremiyom hala ben benim yerime de oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Açtığın konu başlığına bak ve IQ seviyenin kaç oldunu biz sana söylemeden kendin yaz buraya !!![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Patchle alakayı nasıl kurdun ???? Banlanacaksın olan bu.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 konu başlıgına bak adamın sorununa bak adam gibi başlık açın sorununuz neyse her yere baktırmayın..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 akill ozurlu arkadasimiz.. ne deylim allah yardimcisi olsun.. Eminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D:D:D:D:D[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar