adidas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ps2 6 aylık çok çok temiz 50004 serisi silver ( gri ) mesih 2 pro çipli 2 adet orjinal joistik 1 adet yan sanayi joistik multitab 8 mb memory card 15 dvd oyun fiyat : 300 milyon sony psp kutusunda value pack 1 aylık sıfır ayarında 32 mb memory stick kumanda kulaklık kılıf taşıma askısı şarj cihazı ve ridge racer oyunu ile birlikte versiyon 1.50 kopya oyun oynamaya müsait tek versiyon ve cihaz japondur avrupada ve türkiyede çıkacak umd videolar ile uyumludur.. fiyat : 400 milyon iki cihazıda gelip deneyerek alabilirsiniz takas teklif etmeyin lütfen.. istanbul / bahçelievler msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 psp 0 doğu bankta 350 milyon garantisi var mı aletin? hayır bu durumda 350 ye alıp 400e satarım paso..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dostum çok uçmuşsun ya bu paraya alıcı bulamassın.Neden dersen bende PS2mi satacağım ben 200 e düşünüyordum...Senin verdiğin fiyatlar gerçekten uçuk,Keşki satabilsen ama sanmıyorum.Bence sen o fiyatı biraz geri çek derim ben sana..PSP fiyatlarıdan haberim yok bi yorum yapamayacağım..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Kadıköy'de o fiyata satabilirsin sanırım (200YTL)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 rabbit ps2 ni alabilirim bi görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Dostum daha sattığım yok RE4'ü bitirdiğim gibi satıcam...İstersen irtibatta kalmak için ekleyebilirsin MSN'[email protected][signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 RabbiT, ozellikleri nedir sendeki PS2 nin? kopya calistirabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Benim makina slim değil baştan söyleyeyim.eee tabiki oynuyorum kopya cd (MessihaRH2) zate elimde şuan 25 dvd(WE9,SH4,vs.) oyun var 1 memory card 1 DualShock2 1 de PSone joystick'i var.Arkadaşım bide benim özelliğim mala gelen cana gelsindir:)Yane makina cillop gibi yeni demiyorum hiç bir problem yaşamassın,Yaşarsan garantisi benim:)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adidas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 2 cihazda satılmıştır... bu arada ben resident evil 4 ü 6 ay önce bitirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hayırlısı Olsun adidas.Dediğin fiyata ise seni tebrik ederim walla.Bu arada RE4'ü 6 ay önce bitirdim demişsin nasıl yani anlayamadım Nintendo GC mi vardı ki sende? [signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! [Bu mesaj RabbiT tarafından 21 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adidas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 mevcut konsollarımı yazayım isterseniz commodore 64 amiga 500 ps2 dreamcast gamecube xbox psp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: adidas, 22 Ekim 2005 13:43 tarihinde demiş ki: mevcut konsollarımı yazayım isterseniz commodore 64 amiga 500 ps2 dreamcast gamecube xbox psp :) kaca gitti aletler ?[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur [Bu mesaj cmrownz tarafından 22 Ekim 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Harika..Tam bir koleksiyon diyorsun...Bende de sadece Xbox ve GC harici tüm konsollar elimden geçti.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar