Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Ps 2 ve Sony PSP

adidas

Öne çıkan mesajlar

ps2 6 aylık çok çok temiz 50004 serisi silver ( gri )

mesih 2 pro çipli
2 adet orjinal joistik
1 adet yan sanayi joistik
multitab
8 mb memory card
15 dvd oyun

fiyat : 300 milyon

sony psp kutusunda value pack 1 aylık sıfır ayarında

32 mb memory stick
kumanda
kulaklık
kılıf
taşıma askısı
şarj cihazı

ve ridge racer oyunu ile birlikte

versiyon 1.50 kopya oyun oynamaya müsait tek versiyon ve cihaz japondur avrupada ve türkiyede çıkacak umd videolar ile uyumludur..

fiyat : 400 milyon

iki cihazıda gelip deneyerek alabilirsiniz takas teklif etmeyin lütfen..

istanbul / bahçelievler

msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum çok uçmuşsun ya bu paraya alıcı bulamassın.Neden dersen bende PS2mi satacağım ben 200 e düşünüyordum...Senin verdiğin fiyatlar gerçekten uçuk,Keşki satabilsen ama sanmıyorum.Bence sen o fiyatı biraz geri çek derim ben sana..PSP fiyatlarıdan haberim yok bi yorum yapamayacağım..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim makina slim değil baştan söyleyeyim.eee tabiki oynuyorum kopya cd (MessihaRH2) zate elimde şuan 25 dvd(WE9,SH4,vs.) oyun var 1 memory card 1 DualShock2 1 de PSone joystick'i var.Arkadaşım bide benim özelliğim mala gelen cana gelsindir:)Yane makina cillop gibi yeni demiyorum hiç bir problem yaşamassın,Yaşarsan garantisi benim:)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlısı Olsun adidas.Dediğin fiyata ise seni tebrik ederim walla.Bu arada RE4'ü 6 ay önce bitirdim demişsin nasıl yani anlayamadım Nintendo GC mi vardı ki sende? [signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!

[Bu mesaj RabbiT tarafından 21 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...