dickymoo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 merchant olmak istiyorum ama storehouse'dan product almam lazımmış nerden bulurum? bide geffen mage guilde gitmem lazım seri numarası verdiler bitane yardım eder misiniz. msn: [email protected][signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dickymoo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 geffen çok uzak nasıl giderim oraya?[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Geffene yürüyerekte gidebilirsin hersehirde bulunan kafra servisleriylede.Kafra staffla konusup teleport servislerini secip geffeni secersen belirli br ücret karsılıgı seni oraya ısınlar ancak param yok diyosan bana bi bulundugun sehri söle sana yürüme yolunu sölerim :D[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar