maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bu başlığın daha önce açıldığını biliorum. Yani aramayaptım topik açmadan önce. Fakat söylenen her şeyi yaptım yine de aynı hatayı veriyor. Yeniden yükleme olayı ise; zaten norton ghostla restart yapmıştım. Yeniden yükledim ve bu hata çıktı karşıma. Yardım plsssss[signature][hline]KINOVA
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 oyunu acınca siyah 1 ekranda invalid data data / asjkdfjasdhf.tbl gibi bişey mi gelio?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet baba aynen ööle bişeler yazıo oyunu kaldırıp yeniden yükledim. Patch leri launcher le yeniden indirdim. Fakat hala olmuo...[signature][hline]KINOVA
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aynısı bende de var 1 haftadır bir yerlerimi yırtıyorum ama cvp yok....
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 madem 1haftadır cwp yok bu kıyakda benden olsun hadi :-p tıkh :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Birbirleriyle geyik yapmak varken ne gerek var yardımcı olmaya !!![signature][hline]KINOVA
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Baba bu rar dan çıkattığımız şeyleri nereye yapıştıracağız bir tarif edersen çok sevinirim Gerçekten duyarlı bir kişiy mişsin[signature][hline]KINOVA
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 C:Program FilesKnightOnlineData ;)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bu mesaj ZZZ yedir Çok teşekkür ederim. Senin için yapabileceğim bir şey olursa, yapmaktan zevk duyarım... serdar_inci@hoıtmail.com[signature][hline]KINOVA
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bu arada hala deneyipte eğer olmazsa bu dosyayı tamamen KO klasörünün altına paste yapın %100 çözüm... Tıkh[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ayrıca "bazıları için" bu dosyada virus keylogger warmı diecekler için SCAN yapmadan öle bişe yazmayın ! denemek için bikaç site... Trend Micro Panda BitDefender[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya beyler bende mi bi sorun var zzz tıklıyorum ama rapidshare diye bi adres cıkıyo orda da bişey yok delircemmmmmmmmmmmmmmmmmm
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sayfaya tıklıcan sonra en alttan "FREE" ve "PREMIUM" war ordan "FREE" yazana tıklıcan ve en alta gelcen orda yaklaşık 40sn fln geriye sayıyo 40sn sonra link werecek sağ tıkla farklı kaydet de ve indir ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Eğer o an sitede ki kullanıcı sayısı fazlaysa o an yapmayabilir, şuan bana olduğu gibi. ZZZ ilk yolladığın dosyaları yapıştırdım. Artık o hatayı vermiyor ama bu seferde şifre yazdığımız sayfaya gelirken oyun hata veriyor. Gerçi son yolladığını daha denemedim. Onu da yapcm şimdi...[signature][hline]KINOVA
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ok.(KE yi daha 5 dk once silmiştim- ben boyle şansın....) zzz ayrılma daha sana işimiz duşer bizim
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ZZZ gardaşım bunu da yaptım. Ama introyu geçtikten sonra karanlık bir ekran çıkıo ve öööle beklio. Kırmızı ok gözüküyor sadece...Sence napabilirim[signature][hline]KINOVA
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: maxkin, 20 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Eğer o an sitede ki kullanıcı sayısı fazlaysa o an yapmayabilir, şuan bana olduğu gibi. ZZZ ilk yolladığın dosyaları yapıştırdım. Artık o hatayı vermiyor ama bu seferde şifre yazdığımız sayfaya gelirken oyun hata veriyor. Gerçi son yolladığını daha denemedim. Onu da yapcm şimdi... ilk yolladığım hackshield den sonra yazan 3taneydi eğer oyundayken fln weriosa 2.yi indirin 2.si bütün DATA klasörü xxx.tbl ise 2.yi indirin hepsini içerio 2.si[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ilk zip li dosya şunları içerio : fx.tbl UIs_us.tbl Zones.tbl 2. zip ne kdr dosya warsa DATA klasörünün içende hepsini içeriodur...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 2. yide yaptım ama dedim ya o karanlı ekran yok u. Sanırım bir daha oynayamayacğım bu oyunu :-(((([signature][hline]KINOVA
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 belki diğer dosyalardandır setup ı bidaha yükle KE ile birlikte (1298yüklü) tıkh[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Şu an indirmeye başladım. İşallah olur...Daha yeni lvl 49 olduydum[signature][hline]KINOVA
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 zzz verdiğin .tbl dosyalarını dediğin gibi yaptım ama bu sefer k2 yazısından sonra knightonline.exe hata veriyor ve yine giremiyorum by konunda da bi bilgin vars paylaşırmısın
Jasus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 zzz senin dediğin setupların 2sinide indirdim ama yine karanlık ekran ne yapmalıyım??
zzz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 belkide oyunu yeniden kurmadınız daha ii olabilir aslında son werdiğimden 1298patch dahil setup ı indirebilirsniz...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares
maxkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yaf oyunun setup ını flashget tarzı bir pgorramla indirsek bir sorun çıkar mı ?[signature][hline]KINOVA
Öne çıkan mesajlar