Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnvalid data

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu başlığın daha önce açıldığını biliorum. Yani aramayaptım topik açmadan önce. Fakat söylenen her şeyi yaptım yine de aynı hatayı veriyor. Yeniden yükleme olayı ise; zaten norton ghostla restart yapmıştım. Yeniden yükledim ve bu hata çıktı karşıma. Yardım plsssss[signature][hline]KINOVA
Mesaj tarihi:
oyunu acınca
siyah 1 ekranda
invalid data
data / asjkdfjasdhf.tbl
gibi bişey mi gelio?
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 61 %93 :D
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 5xxx
Mesaj tarihi:
evet baba aynen ööle bişeler yazıo
oyunu kaldırıp yeniden yükledim. Patch leri launcher le yeniden indirdim. Fakat hala olmuo...[signature][hline]KINOVA
Mesaj tarihi:
madem 1haftadır cwp yok bu kıyakda benden olsun hadi :-p

tıkh :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 45k+
Mesaj tarihi:
Baba bu rar dan çıkattığımız şeyleri nereye yapıştıracağız bir tarif edersen çok sevinirim
Gerçekten duyarlı bir kişiy mişsin[signature][hline]KINOVA
Mesaj tarihi:
C:Program FilesKnightOnlineData ;)[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
Bu mesaj ZZZ yedir
Çok teşekkür ederim. Senin için yapabileceğim bir şey olursa, yapmaktan zevk duyarım...
serdar_inci@hoıtmail.com[signature][hline]KINOVA
Mesaj tarihi:
bu arada hala deneyipte eğer olmazsa bu dosyayı tamamen KO klasörünün altına paste yapın %100 çözüm...

Tıkh[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
Ayrıca "bazıları için" bu dosyada virus keylogger warmı diecekler için SCAN yapmadan öle bişe yazmayın ! denemek için bikaç site...

Trend Micro
Panda
BitDefender[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
sayfaya tıklıcan sonra en alttan "FREE" ve "PREMIUM" war ordan "FREE" yazana tıklıcan ve en alta gelcen orda yaklaşık 40sn fln geriye sayıyo 40sn sonra link werecek sağ tıkla farklı kaydet de ve indir ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
Eğer o an sitede ki kullanıcı sayısı fazlaysa o an yapmayabilir, şuan bana olduğu gibi.
ZZZ ilk yolladığın dosyaları yapıştırdım. Artık o hatayı vermiyor ama bu seferde şifre yazdığımız sayfaya gelirken
oyun hata veriyor. Gerçi son yolladığını daha denemedim. Onu da yapcm şimdi...[signature][hline]KINOVA
Mesaj tarihi:
ZZZ gardaşım bunu da yaptım. Ama introyu geçtikten sonra karanlık bir ekran çıkıo ve öööle beklio. Kırmızı ok gözüküyor sadece...Sence napabilirim[signature][hline]KINOVA
Mesaj tarihi:
said:
maxkin, 20 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
Eğer o an sitede ki kullanıcı sayısı fazlaysa o an yapmayabilir, şuan bana olduğu gibi.
ZZZ ilk yolladığın dosyaları yapıştırdım. Artık o hatayı vermiyor ama bu seferde şifre yazdığımız sayfaya gelirken
oyun hata veriyor. Gerçi son yolladığını daha denemedim. Onu da yapcm şimdi...

ilk yolladığım hackshield den sonra yazan 3taneydi eğer oyundayken fln weriosa 2.yi indirin 2.si bütün DATA klasörü xxx.tbl ise 2.yi indirin hepsini içerio 2.si[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
ilk zip li dosya şunları içerio :

fx.tbl
UIs_us.tbl
Zones.tbl

2. zip ne kdr dosya warsa DATA klasörünün içende hepsini içeriodur...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
belki diğer dosyalardandır setup ı bidaha yükle KE ile birlikte (1298yüklü)

tıkh[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
zzz verdiğin .tbl dosyalarını dediğin gibi yaptım ama bu sefer k2 yazısından sonra knightonline.exe hata veriyor ve yine giremiyorum by konunda da bi bilgin vars paylaşırmısın
Mesaj tarihi:
belkide oyunu yeniden kurmadınız daha ii olabilir aslında son werdiğimden 1298patch dahil setup ı indirebilirsniz...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
  • Yeni Oluştur...