Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet arkadaşlar duydunuz gibi yeni bi bug ilk kez burda duyacaksınız ve bu bugu ben buldum :D anlatayım mesela delos dasınız mega var solcanlara nova attığı anda adama invite atın ve kutular sizede çıkıyor hayırlı olsun yeni bugumuz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yeni bug? oha lol bu oyunun ilk çıktığı günden beri war bilmiosan ztn ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yeni değilki dogru demiş bi üstteki :) çoooktan beri var[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 al işte ya bu çoqtan beri wardı ztn ama senin ilk keşfinse ne mutlu sana ben ööle taparak gunde 13 abys toplamstım al sana bi tane daha bug delosta partydeysen adam kesınce baqtın abyss disbandla al senin olsun puhahahahahahaha :D ps:üstelik senin dediğin bug deil.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hahahah ben bilmiyordum saol soylediğin için[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar