Promecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 lütfen yardım edin knight onlineyi yükledim pathcini çektim knight online simgesine tıklıyorum İnvalid Data Tables data/fx.tbl data/zones.tbl data/uis_us.tbl bu hatayi veriyor oyuna giremiyorum lütfen yardım edin[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 data dosyasının içinde bazı dosyalar bozuk ondan yapıyor knight oynuyon bi arkadaşın varsa sana yollasın bozuk dosyaları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İnvalid Data Tables Knight Online "Data" klasörü içindeki aşada bulunan 3 dosya arızalı bunlarla uğraşma git bir cafeye cafeciye oynu çektir cd den yapıştır fx.tbl zones.tbl uis_us.tbl patch yapmadan önce muhakkak oyun klasörünü yedekleyin hatta elinizde her zaman yedek olarak dursun sonra uğraşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: sedron, 22 Ekim 2005 08:21 tarihinde demiş ki: İnvalid Data Tables Knight Online "Data" klasörü içindeki aşada bulunan 3 dosya arızalı bunlarla uğraşma git bir cafeye cafeciye oynu çektir cd den yapıştır fx.tbl zones.tbl uis_us.tbl patch yapmadan önce muhakkak oyun klasörünü yedekleyin hatta elinizde her zaman yedek olarak dursun sonra uğraşırsınız arkadaş doğru açıklamış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o dosyalari buldum ama oyuna girerken siyah ekran cikiyor ve oyun baslamadan exe hatasi veriyor[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=151385[signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 6xxxx Server : B Clan: THEONE [Bu mesaj Thadeus tarafından 22 Ekim 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar