Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz'a Kaya Çilingiroğlunun Hülya gibi bir kadına neden bunu yaptığını, ve neden boşandığını s

Davion

Öne çıkan mesajlar

Eski Roma'nın ünlü generallerinden birinin eşi dünya güzeli bir kadınmış.
Kültürü, neşesi, ev sahibeliği üslubuyla benzeri güç bulunur bir "şahane kadın".
Boşanacakları haberi çıkmış, bütün Roma bu haberle çalkalanıyor.
Yakın arkadaşları bir cesaret konuyu açmışlar:
- Eşin Roma'nın en güzel, en beğenilen, gıpta edilen kadını, diye başlamışlar, lafı birbirinin ağzından alarak dakikalarca övdükten sonra, sözü şu suale getirmişler:
- Nasıl olur da ondan ayrılmayı düşünebilirsin?
General bacağını uzatarak:
- Çizmemi beğendiniz mi önce onu söyleyin bana, demiş.
- Çok güzel!
- Tay derisinden yapılmıştır. Sicilya'nın en marifetli çizmecisi tarafından, kendi eliyle, benim için yapılmıştır. Bir benzerini bütün Roma'da bulamazsınız.
- Belli, demiş arkadaşları. Benzersiz derken de haklısın.
Ama bunun, bizim sualimizle ne alakası var?
Arkadaşlarının merakını iki kelimeyle gidermiş general:
- Ayağımı sıkıyor.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Sosyal ağlarda paylaş

KIL OLUYORUM GUNDEMDE YOK O BO$ANDI O ONLA YAKALANDI HEBELE HUBELE!BURAYA TA$IMAYIN BARI!!![signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Sosyal ağlarda paylaş

ya size ne arkadaşım adam istediğini yapar istediği konuyu açar konu dışı kurallarına uyduğu sürece.
madem beğenmiyosun şikayet buttonu var orda ona bas

önceden de Tyrande diye bir arkadaş vardı aynısı ona da yapıldı ben o adamı harcandığı kanaatindeyim.
Yazık etmeyin insanlara.
birilerine tepki vererek dikkat çekmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Davion eğer bu hikayeyi magazin gündemiyle bağdaştırmadan burada paylaşsaydın daha az tepki görürdün. Ama sanırım bu da senin tercihin. Son bir kaç gündür saçma sapan topicler açıyorsun. Son hatırladığım okul fotoğrafları ile ilgili internet bölümünde açtığın bir topicti. Biraz daha çeki-düzen..[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

bence şirin bir hikaye magazin değil ufak bir ders hikayesi oyle amaçsız yada magazinmiş gibi gelmedi bana tepkiyide anlamış değilim ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 22 Ekim 2005 03:47 tarihinde demiş ki:
Davion eğer bu hikayeyi magazin gündemiyle bağdaştırmadan burada paylaşsaydın daha az tepki görürdün. Ama sanırım bu da senin tercihin. Son bir kaç gündür saçma sapan topicler açıyorsun. Son hatırladığım okul fotoğrafları ile ilgili internet bölümünde açtığın bir topicti. Biraz daha çeki-düzen..

Kurallar dahilinde istediğim tarz topiği açarım. Buna kimse karışamaz sanırım.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...