zurt Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 evet beramus tayım kullanılıyormu tek bi kişi cvp verse yeter bilen biri olusn yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m00nstaR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben kullanılıyor diye duydum ama tam bilgim yok oda bugdaymış galiba bazen çalışıyomuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ncs nedir ?[signature][hline][url]They know we are not easy they are know we hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Coder, 22 Ekim 2005 03:38 tarihinde demiş ki: ncs nedir ? Name change scroll Aresde kullanılmıyor yeni premium servisi scrollarında adıda değişecek diye görünüyor offical sitede change identity scroll olarak[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Olm yatın lan yemek yiyin önce ama . bu saatte oyun konusulur mu =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 name change scroll Deniyen varmı peki kullanılıp kullanılmadığını ?[signature][hline]Jr__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar