emircanz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Arkadaşlar geçen gün bir müzik kanalında dinledim kara değil mi diye şarkıları var çok hoşuma gitti ama aradım aradım bulamadım biri link fln verebilir mi ?[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 İlk defa duydum Badem'i (: İlginç bi isim[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende gördüm geçende tv'de ama aynen bende bulamadım. hoş bi şarkı ama tavsiye ederim...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Trioda'dan bildiğim kadarıyla albümleri çıkıcaktı.Gerçekten çok güzel müzikleri vardır ve zaten çok başarılılardır.Tavsiye ederim ve eğer albümleri çıkmışsa orjinalini alınması daha bir şukela olur..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 12 Ekim 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyiki arma yapmısım valla bu sefer... nese cok eglenceli sarkı,sozleri cok hos[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bogazıcı mezunu elite rock grubu dıye tanıdım bende Kara degılmı sarkıları cok hoş[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kara degil mi parçasını ares te bulamadım nerede bulabiliriz acaba ? Banjo'nun girdiği parçalara hasta olmamak elde değil.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Yüxexes dergisinde onlarla alakalı 1 sayfa röportaj var. Pop-rock gibi bişeyiz diyolar. karacaoğlanın sözleriymiş lirikleri. Bi de elemanlardan birinin adı Doğaç, benle adaş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 abooo ne guzel isim ole[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kimsenin bilgisayarında yok mu rapidshare e upload ediversin eh..[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 müthiş güzel parçaları var albümlerinde özellikle Sen ağlama Sensiz olmam ala gözlerini sevdiğim dilber elif bunları dinleyin kesin çok iyi parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sensiz olmam şarkısı insanı yardırır. daha mikslenmemiş hallerini dinliyoduk stüdyo cross'ta. albüm provalarını filan orda yapıyolardı, çok tatlı bi grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yeni albümleri de sağlam bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Badem gibi adamlar. Bence kesin homoseksüeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sensiz olmadı şarkısı efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 özellikle de giriş kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 karpuzseven said: Badem gibi adamlar. Bence kesin homoseksüeller. Karpuzseven isimli biri böyle bi yorum yazmış, enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 son albümleride çok güzel özellikle sensiz kalacak bu şehir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sostizm said: karpuzseven said: Badem gibi adamlar. Bence kesin homoseksüeller. Karpuzseven isimli biri böyle bi yorum yazmış, enteresan... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar