Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaşta 20 yaşında değil sanırım.bende liseye gidiyorum ve hernekadar sana çocukça gelsede bu yaştada duygusal anlamda bişeyler yaşanabiliyor ve ben yaşadığım bikaç duruma göre böyle bi yorum yaptım.kaç yasıdasın bilmiyorum ama 17-18 yaşlarında bu durum geçerli enaznıdan ben geçerli olduğuna tanık oldum.herkes için olmayabilir tabiiki[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sakın yollama kendini ezme.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 'kendini ezme'lik bi olay yok benim için.onun karşısında ezilmek umrumda bile değil. belki çok erkendi ama ben biçok şey yaşadım onunla..kimsenin sevemeyeceği kadar sevdim onu ki oda çok iyi biliyor bunu.ama artık onu istemiyorum gerçi kimseyi de istemiyorum artık(şimdilik) bana dokunan ''ben şimdi gidiyorum.biraz görüşmeyelim.yazın yanıma gelirsin istersen kalırsın'' demesi.. nasıl yani kalırsın? kendimce gelecek hayalleri kurmuşum o beni geçmişine atarken... eğer kendimde güç bulabilirsem resim koymayı düşünüyorum ama yapamam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hiç bişe yapma bence..seviyorsa seni hala içinde sana karsi bise warsa gelir ztn..biz erkekler elimizdekilerin degerini kaybedince daha iyi anliyorz..eger seni seviyorsa gercekten sana geri donecektir ztn ama sen bu süreç içinde hiç bişe yapma..seviyorsa gelir..diger türlü daha işin olmasin onla..[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yazı etkileyici bayağı. ama bana kalırsa yollama. bitmesin kardeşim ilişkiler :([signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ayrılık Zor Değil 3 Gün Ağlarsın Sonra Vur Patlasın Çal OYNASIN ![signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 istemiyorum zaten onu:) bana erkek mi yok:( var ama onun gibisi yok off off çok teşekkürler yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: jacabo, 19 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 19 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: of bende ayni durumdayim yani pek ayni deil ama cok pis asigim ve o beni sevmiyor yani beni o sekilde gormuyormus :) unutamiyorum ama onu geçiyor geçiyor 2 senede surse gecıyor yaşandı onaylandı :) ama biraz sancılı geçiyor tabi hayatın mahvolur, derslerin berbat gider , hiç bişeye hevesin kalmaz en az 3 yıl ruh gibi dolaşırsın ertsi gün onu görmek bile istemezsin ama bu sefer ki öyle olmayacak gibi..[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 alışmak zorundasın zorundayım zorundayız[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: lilynessy, 21 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: istemiyorum zaten onu:) bana erkek mi yok:( var ama onun gibisi yok off off çok teşekkürler yardımlarınız için vardir vardir ondan daha iyiside wardir.bi kisiye saplanmak kotu bise biten bitmis..onune bak artik..daha iyisi cikar ins karsina..[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar