lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 -ezgi sanırım ben bugün gelemicem. -hmm tamam yarına ne dersin? istersen ben gelirim oraya? gel de gelirim biliyorsun. -ezgi anlamıyorsun... -görüşmek mi istemiyorsun? -... aradan 2 ay geçer... sana geldiğimde kanatlarımı, siyah taşlarla örülmüş o ıssız şehir üzerinde açacak bulduğum bir ağacın dallarına tüneyecek ve acıyla bağıracaktım. Her kadın kendi ağacını tanır... uçtum o gece karanlığın girmeye korktuğu şehri geçtim gölge olmayınca ruh yalnızdı.uludum çok acı çekiyorum artık.olmuyor,alışamıyorum.yapabileceklerimin en iyisini yaptım. vazgeçemiyorum işte.beni çocukluktan aldı büyüttü ve sessizce sokağa bıraktı.korumasızca! o 2 yıl içinde hayatımı yaşadım ben her günüyle her saatiyle.sonra bi telefonla gitti.yüzüme söylese daha çok mu acıtırdı beni bilmem ama şimdi yüzüne bile hasret kaldım.. birşeyin ötesi yoksa o aynı zamanda sonu demektir.sonum geldi.hem de tam doğmak üzereyken.doğum günüm yaklaştı.bana can veren gittikten sonra onun da bi önemi yok.geri kalanlar için keyfe göre hatırlanacak bir ayrıntıdan ibaret o gün. aşk son buldu ve hayat da son bulur sandım hep. ama yanılmışım.önce ne ilk nede son olduğunu öğrendim sonrada kaç bucak olduğunu..güneş inadına doğuyor ve inadına gelecek bahar,biliyorum.sadece izliyorum etrafı güneşin doğmadığı kendimden. bütün anıları,o koskoca iki yılı sardım sarmaladım attım.anısı olan hiçbirşeyi istemiyorum artık.günübirlik kullanmak herşeyi,işin bitince bırakmak olduğu gibi.hani evi yanar da çocuk bebeğine ağlar,benimki de o cins bir isyan.tapınağım yandı ben sana ağlıyorum... kime anlatayım ben içimde ki sıkıntıyı şimdi? kim dindirsin acımı,kanamamı?bu kadar oyalandığın kabahat diycekler,sana adam mı yok,gençlikten güzellikten bahsedicekler.içimi göremiyorlar.öldürdüğüm kadını göremiyorlar. tek gören gitti,anlatamadıklarımla kaldım. ya sadece onda ısrarcı olmuşsam.henüz konuşmadığım,bilmediğim dillerde karşılığını bulamadığım bir sözcükle sevmişsem onu. müsait bi yerde inebilir miyim? karin karakaşlı yardım edin bana.yeter artık kanamak yada acı çekmek istemiyorum,lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 apandistin patlamıştır dicem, topicin konseptine uymicak o yüzden demiyorum ben böle olduğumda kendimi iyice müziğe veriyorum 24 saat, hiçbişeyim kalmıyo kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 biraz dostlarına ağırlık ver.. onlarla eğlenceli takılmaya çalış.. ha birde onun aklındna çıkmasını bekleme amaonsuz olmaya alıştır kendini.. yapacak çok farklı ve enteresan şeyler yani.. bende kesinlikle işe yaramıştır.. yaran yer olur kanar bi daha pansuman yapacaksın,her kanadığında bi şelerle örtmeye çalışacaksın.. bir süre sonra bakacaksın ki yaran kabuk tutmuş ama geçmeyecek o yaran.. ama onla yaşıosun en azından mutlsun ve eskisi kadar sıkıntıon yok.. geçmiş olsun tekrardan,umarım yavaş yavaş her şeyin düzene girer,çabuk atlatırsın bu olayı ve dediklerimi brs yaparsan inan atlatırsın.. onsuz da oluor ve gün gelecek kafanda olmayacak... çık arkadaşlarınla gez kafa dağıt,çeki düzen ver kendine.. acı çekmene değmeyecek kimse içinde değmedi.. düzelecek he şey,yeter ki brs uğraş sen.. kalbini sakinleştirmenin yolu brs da buralardan geçio,daha ii olacaksın inşallah..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kötüymüş.Tavsiyem arkadaş çevreni genişlet,tek kişiye bağlı kalma.Her ne kadar iyi gününde kötü gününde yanında olmuşsa erkek arkın artık olmuş bitmiş.Kendini çok kasma melankoliye girme işi batırma kendini üzme[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 of bende ayni durumdayim yani pek ayni deil ama cok pis asigim ve o beni sevmiyor yani beni o sekilde gormuyormus :) unutamiyorum ama onu[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya bide neden ayrıldığını bilmiyorum.aradan 2 ay geçti ama hala sürünüyorum resmen! erkek milleti çok zor cidden off...[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Anelor, 19 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: of bende ayni durumdayim yani pek ayni deil ama cok pis asigim ve o beni sevmiyor yani beni o sekilde gormuyormus :) unutamiyorum ama onu geçiyor geçiyor 2 senede surse gecıyor yaşandı onaylandı :) ama biraz sancılı geçiyor tabi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya peki yazı nası olmuş? sizce ona yollasam nasıl olur??[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 walla yazi super tabi nasil bi kisi oduguna bagli mesela biri bana yollasa cok koyar :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bence gönderme eger 2yılı boyle pat die yok ediyorsa onda bazı şeyler bitmiştir göndermek sadece belki sana gerı cevap olarak bıraz hoslanıcaın bır kac suslu soz olur ama hıc bır yere varamassın en azından bende boyle oldu ama karar senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: lilynessy, 19 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: ya peki yazı nası olmuş? sizce ona yollasam nasıl olur?? ben baya etkilendim yazıdan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sakın gönderim deme.. daha da kötüye gider durum..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bnce de yollama...Bırak kendisiyle yalnız kalsın.sana bir açıklama dahi yapacak cesareti yoksa,senin de ona verecek değerin olmamalı...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kacan kovalanir diye bi söz vardir bilirmisin?kovalamak yerine kacmayi dene...[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence o çocuktan hayır gelmez...unutmaya çalış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bide 2 yillik beraberlikten sonra bi telefonla bitirebiliyorsa helal olsun onada ne diyim..ama senin yerinde olsam onun sevgisinden şüphe ederdim..[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Boş cevaplar vermişsiniz ya kız neler diyo siz unut bence diyorsunuz belli ki hiç aşk acısı çekmemişsiniz. Hariçten gazel okumak ne kadar kolay.. Lilynessy tek yapman gereken hayatın güzel olduğunu hatırlamak yapılacak milyonlarca aktivite olduğunu düşün. Ve neden tek kişiye takılıp kalayım ki diye düşün ve yatarken koyunları say :) "lago di lugano"yu araştır :) ciddiyim içini açacaktır. Ya kesinlikle halinden az çok anlıyorum ne kadar zor olduğunu biliyorum ama keşke elimizde sihirli değnek olsaydı ama sen birşeyler yapabilirsin gerçekten. Emin ol hayatta neredeyse herkes aşk acısı çekiyor seni temin ederim ve bu çok normal bir şey gerçekten.. öncelikle gözünde fazla büyütmemeye çalış (biliyorum gerçekten zor) abi yok ayrıldım da ölüyorum da bittim ben napıcam şimdi ühühü yapmaman lazım olabilir herkes benim geçtiğim bu yoldan geçiyor diye telkin etmen lazım kendine. Zor ama zamanla bütün yaralar iyileşir. Geri dönüşü aklından çıkarmalısın. Artık önüne bak, onun kadar iyi hatta belki daha iyi, farklı keşfedilecek bir çok insan var dünyada. İhtiyacın olursa msnini at özel mesajdan konuşuruz.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 [Bu mesaj Giovanni tarafından 19 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: lilynessy, 19 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki: .beni çocukluktan aldı büyüttü ve sessizce sokağa bıraktı.korumasızca! kaldım[signature][hline]|Spoon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence gönder.. belki sana geri dönmeyecek belki hiçbir şey söylemeyecek ama zaten biten bitmiş ona bazı şeyleri anlatmış olacaksın eğer 2 sene içinde seni gerçekten sevdiyse böyle bir yazı ona koyar..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bence de yazıyı göndermelisin, güzel olmuş bence o da beğenecektir, yaşanmış bişeyler var ben olsam paylaşırdım onunla. Benzer bir durumda benim en ağırıma giden acaba ona onu ne kadar sevdiğimi gösteremedim mi düşüncesi olmuştu.[signature][hline][b]Kralla Tartışma [Bu mesaj Pha tarafından 19 Ekim 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: spadina, 19 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki: kacan kovalanir diye bi söz vardir bilirmisin?kovalamak yerine kacmayi dene... [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bence kaçan kovalanırlık bi durum kalmamış, üstelik bırakın bu çocukça işleri ya kaçan kovalanır falan heh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çocukça?nelaka?[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 19 Ekim 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çocukça nelaka diye bir mesajı kınıyorum ya mIRC de Chat yapmiyoruz ! "bence çocukça değil çünkü ...." olmalı ya. Ciddi içerikli ve anlamlı mesajlar yazın yoksa garbage a gidin orda bol bol tepinin.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 [Bu mesaj Giovanni tarafından 19 Ekim 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İki taraf birbirine karşı bişeyler hissediyorsa eğer bu tür kaçan kovalanır falan gibi oyunlara gerek kalmaz zaten aksi taktirde de ilişkiyi bitirmekden başka yol göremiyorum ben anlatabildim mi. Bana biraz lise flörtlerinden kalma bişeymiş gibi geliyor eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar