mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 arese çok yavas grio nedeni ne nesı hzlandrrrm??[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz...
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 www.limewire.com kullanın, Ares çok sorunlu olmaya başladı.[signature][hline]
Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ares Galaxy FasterDownloads yükle hızlanır[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Peki hocam bu program nası bıraz sooylesen kazaa gıbımı yoksa ares gıbım neden boyle dıyorum cunku kazaa dan cok vırus gleıyordu + makınyı acaıp derecede kastırıyordu ondan suan aresten baska bır sey yuklemeye korkuyorum bıraz açarmısın
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Limewire bende yüklü, bir sorun yaşamadım.Download.com gibi yerlerde de var.Özelliklr MP3 için iyi bir kaynak.Sorunsuz download ediyor, fake oranı az.Tabii filmlerde fake var mı yok mu bilmiyorum.Film çekmediğimden dolayı.[signature][hline]
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 limewire da spyware dolu die duydum, dogrumu?? Saglamsa bi deniycem
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben yükledim, spy göremedim. :) Emin değilseniz yüklemeyin ama ya da indirdikten sonra sağlam bi tarayın.Şu an kurulu ve spy taramalarında birşey çıkmamıştı.[signature][hline]
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben senin derdini anladım sen hemen Online olamıyorum diyorsun.Beklemeden anında Online olmak istiyorsan ConnectionFixer(Wheller)2.0 'ı indirmelisin.İşine yarıyor çünkü bende de aynı problem war.[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Ytse, 22 Ekim 2005 01:14 tarihinde demiş ki: limewire da spyware dolu die duydum, dogrumu?? Saglamsa bi deniycem yalan.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Öne çıkan mesajlar