yumiyumii Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sevgili gm arkadaşlar sebebpsiz yere banlanan IwI inin 0(sıfır)lan yumiyumi IwI 60 blade master arkadaşın günahı nedir sormak istiyorum sadece np transferi yapanları uyarmak mı ?Eger suçu buysa(NP TRANSFERİ YAPMAYIN LA) o zaman knıgtonlıne'de kaçtane kişi banlamanız gerek sayıyı siz bile bilmiyosunuzdur bana katılanlar not yazsın başkentli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gm yok burda malesef varsada bizim haberimiz yok[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 dt ile id ve pass. yolla yardimci olayim ;) :-p[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Burda gm mi var lol murtaza gm iş yada gothic ueauhaeea knightonline sitesine yazsana kardes =)[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kendi ağzınla diyorsun ki " ben np transferi yaptım" diyorsun. Kötüyle kötü olunmazki. Onlar yaptıysa seninde yapman şartmı? Yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim arkadaşım... Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ahhh yumi çok üzüldüm ya. pati olduunu bilmiodum seninde. ama madem ööle illegal bişe yaptın, sonuçlarına katlanmak zorundayız demi?. neyse umarım bu herkese ufak bi uyarı olur nezdinde.[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 60 clan : BeetleJuice server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 K2 artık ban a karşı dahada hassas açmıylar ::Lord_Wawe:: in banını açtırtmak istemiştim açmamışdı KOLA üstüne üstlük Kilikyalı Nychris in çok yakın arkadaşı ve Nychris onun bile banını açtırtamadı... Ben 3 kere ban yedim 3 kere açtım ama şimdi yersem geçmiş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar