Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

medal of honor pacific assult oynıyan???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oynaıyan varmı bilmiorum ama flyboys bölümünde destroyer la uçak gemisini nası patlatcaz bomba ları kullandım 30 dakka ateş ettim patlamadı 2 side[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hayir karambolde tara iste gemiyi ama tabi sana ates eden flak gunlara oncelik vermen senin icin daha ii[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
guzel oyun kacmaz :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART

[Bu mesaj ReBeL tarafından 03 Haziran 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bölersen 6cd bende var bölünmüş imajı ama okadarda oynamadım kafama takıyım durumu olmasın pek seriye bişey katmıyo vasat bence oyun moh un tüm oyunlarını bitirdim demek için bidefa oynanır...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Mesaj tarihi:
biliom daha önce bitirdimde böle savaş ortamı olan ormanlı bişey çekti cnm vietconq oynıcaktım bulamadım bende bunu oynıımdedim de 6. cdyi bulamıom:([signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Mesaj tarihi:
ben kendim böldüm söyle stabil bişey olsa 6. cdyi yollıyım diyecem olmaz ama sanırım.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
eric the cartman
Mesaj tarihi:
dvd imajını kendim böldüm...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
eric the cartman
Mesaj tarihi:
ben şu sana ateş eden topların hizasından atmıştım torpidoları gayet güzel patlamıştı ama bide kıç tarafına atmıştım galiba şu uçakların bulunduğu yere ama ben hayatımda bukadar gıcık bir uçak kontrolü görmedim
  • Yeni Oluştur...