Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 You are not authorized to view this page You do not have permission to view this directory or page from the Internet address of your Web browser. -------------------------------------------------------------------------------- If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on the www.knightonlineworld.com home page. HTTP 403.6 - Forbidden: IP address rejected Internet Information Services -------------------------------------------------------------------------------- Technical Information (for support personnel) Background: This error is caused when the server has a list of IP addresses that are not allowed to access the site, and the IP address you are using is in this list. More information: Microsoft Support hatası alıyorum neden olabilir hiç evden bağlanmadım daha ama bu hatayı alıyorum ? yardımcı olursanız sevinicem[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 günaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ne için günaydın 15 dakika önce netten girdiğim adrese şimdi giremiyorum bendemi gariplik :=)[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 türk ip lerini banlayalı yıllar oldu sen daha yeni görüon hakketen günaydın ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 iyide net cafeden nasıl girdik o zaman ? garip hmz...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hepsi bazı aralıklar mesela 81. başlayanlar giremio ama yine türk ip si olan 213. le başlayanlar girebilio ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ohoooo oynamam daha iyi onunlamı uraşıcam :=)[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Neden böyle birşey yaptılar ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Nedense Hep türkLer diyin anlayın biras[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Diablo III de çıkacakmış. KE'yi bırakıp özümüze mi dönsek acaba?[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 193.194.68.3:8080 Bunu dene. Az önce girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alptekin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Eve pc yi yeni kurdum. Cafeden rahatlıkla oynamama ragmen, şimdi ben de açamıyorum siteyi. Son verdiğiniz numara da kabul görmedi. Başka bir alternatif var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 proxy kullanan programlar var onunla girin[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 laga yol açıyo o programlar :=)[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Graveyard, 21 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Diablo III de çıkacakmış. KE'yi bırakıp özümüze mi dönsek acaba? evet tabiki de.. ilk günden 80e kasarım :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ne alakası var yıllar oldu diosunuz.ben daha önceden giremezken 2-3 gün sonra girdim ve 1 hafta kadar taaki bu gune kadar bugun ıp ye izin vermiyor.[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar