Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google pagerank update

Zed

Öne çıkan mesajlar

patiye giren çıkanla alakası yok. dışardan verilen linkler önemli.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

patiye linkleri kaldırmış olabilirler, patiye link verenlerin prsi düşmüş olabilir, patiye verdikleri link ve pr'leri sabit duruyodur ama sitedeki dışarıya giden link miktarı artmıştır vs...[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

The original* PageRank formula: PR(A) = (1-d) + d (PR(T1)/C(T1) + ... + PR(Tn)/C(Tn))

For math wizards:
PR(x) is the PageRank of x, C(x) is the number of outbound links on a page x, d is a damping factor set between 0 and 1 and is controlled by Google.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu sormak istedim Zed, benim sitenin page rank'i toolbar'da 4 görünüyor, fakat google directory'de 5 görünüyor... Acaba bu nasıl olabilir, yani mantıklı mıdır?[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!

[Bu mesaj petarkadas tarafından 21 Ekim 2005 05:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
petarkadas, 21 Ekim 2005 05:53 tarihinde demiş ki:
Şunu sormak istedim Zed, benim sitenin page rank'i toolbar'da 4 görünüyor, fakat google directory'de 5 görünüyor... Acaba bu nasıl olabilir, yani mantıklı mıdır?

Toolbar'ın server'ı güncellemeyi almamıştır veya senin bağlantın bunu görmemiştir.Bazen bu tür gecikmeli gelişler olabiliyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
petarkadas, 21 Ekim 2005 05:53 tarihinde demiş ki:
Şunu sormak istedim Zed, benim sitenin page rank'i toolbar'da 4 görünüyor, fakat google directory'de 5 görünüyor... Acaba bu nasıl olabilir, yani mantıklı mıdır?

google'ın farklı datacenterları farklı sonuçlar verebiliyo. bi süre sonra eşitlenir diye tahmin ediyorum.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...