Zed Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 google pagerank güncellemesi yaptı. nedir durumlar? siteleri olan kardeşler, nedir durum? pr yükseldi mi düştü mü sizde? [Bu mesaj Zed tarafından 20 Ekim 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Zed için haberler mutlu sanırım =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evet söledi msnden loadpix.com u bi yükselmişmi neymiş:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 benim için gayet güzel de, zaten bekliyodum. asıl merak ettiğim, genel durum nedir? ehe herkesin pr 5-6 olduysa bi anlamı kalmıyo çünkü...[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kaç oldu senin pr[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 0'dı, 4 oldu.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pagerank dediğiniz şey hangi sayfada gösterildiği ise benim için değişen bişey yok :D bizimki zaten ilk sayfada ve ilk link olarak çıkıyordu ;) google linki bizim site bu arada yanlış anlaşılmasın bilemiyorum çünkü ben adminlerden sadece biriyim :) sitenin bu fantastik işlerine başka bi arkadaş bakıyor :) ben kod işleri ile ilgileniyorum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 Ekim 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pek öyle değil. yani sıralamayı etkileyen bi çok şey var. ayrıca sıralama her keyword için de farklıdır zaten. sizin site pr3 görünüyo, önceden neydi bilmiyorum tabi.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hmm peki bu pr ne işe yaıyor ? bi ayda önbelleğe alınma sayaısı gibi bişeymi ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 siteye botların ne kadar sık uğrayacağı, aramalarda ne kadar üstte çıkılacağı, sitenin ne kadar "adamdan sayılacağı" gibi pek çok şeyi etkiliyor işte. yani baya kapsamlı aslında, hepsini de hatırlıyo değilim açıkçası. iyi bişey yani :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hmm anladım iyi bişey yani :) saol :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Nasıl anlıyoruz Google'ın PR update yaptığını? ve ne sıklıkla yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ayda yılda bir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 3-4 ayda bir yapılıyor sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 patinin PR durumu nedir peki?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 2 sitem 6 3 sitem 5 bir sürü 4 var..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ne kadar çok siten var. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 paticik'in 2. http://www.kayzer.net/pagerank.php?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 patcik forum anasayfa 3>2, toptopics 2>1 oldu.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 düşükmüş...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pagerank daha cok dısardan size gelen linklerle cogalıo. içi boş bir site yapın. ranki 6 olan iki siteden link verin, rank'iniz direk 4-5 oluyor. 0 hitle bile bu sekilde işliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 www.canceron.net 5 idi 4 olmuş sanırım. Bu arada site tamamen c/p'den ibaret, adsense için hazırlanmış, gereksiz bir sitedir :) Diyeceğim o ki pr kasmanın yolları var. Loadpix hizmet veren bir yer 5-6 rahat olabilir bence az bir gayretle. [Bu mesaj Adiemus tarafından 21 Ekim 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Zed bu pr yenilemesi kaç günde bir oluyo Google'ın?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 3-4-5 ayda bir. ama kesin bişeyi yok. yani kafalarına estiği gibi yapıyolar, genelde 3 ay civarı sanırım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 demekki 3 ay içinde patiye giren cıkan sayısında ciddi bi değişme var. ben de 3 hatırlıyodum pr'yi. düşmüş 2ye[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar