St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arkadaşlar ben şimdi ek kontenjanla gidiyorum osman gazi.Bu harç paraları katkı payları falan nereye ödeniyor ne kadar oluyor bilen var mı?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 iş bankasından yatırıosun bankamatikten de yatırabiliosun diğer işlemler kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 neler yatırmam gerekiyor peki yada kayıt bürosundan bunun bilgisini alabilirim dimi ve kayıttan sonra yatırabilir miyim?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 evet bilgi alabilirsin aslında kayıttan sonra yatırabiliosun galiba ilk kayıt olcağı için bi tel açarsın gerkli yerlere yada doğrudan bankaya gidersen en azından katkı ve harç parasını yatırabilrsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar