Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl ve msn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arakdaşlar be neve yeni adsl baglattım fakat bi sorunum var eskiden dial up la bagladngım zaman bi osrun yasamıordum fakat şimdi adsl ilşe baglandıgım zaman msn i açınca bilgisyar kitlenio acaba bunun sebei nedir adsl ile iligi bi sorun olduguna eminim böle bi sorun yaşıyan vamrı acaba biligsyar kitlenio yani net kitlenio
Mesaj tarihi:
her ikisi birden kitlenio hatta direk bilgisyar kitlenio msn le alakası odugunu sanmıorum yani msnde problem oldugunu adsl den kaynaklanan bi problem var modem ayarlarınımı yapmm lazım yada baglantıo ayarlarınımı şuan mesela çok zor acıo net sayfalarını
Mesaj tarihi:
said:
DesPerado_4, 20 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
up lütfen yardımmmm

DAHA GÜZEL BİR TÜRKÇE İÇİN EL ELE[signature][hline]Corbantis
Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :)
Xieon, Yakınşehir

Mesaj tarihi:
Bide arkadaşlar benim farkında olmadıgım bi virus yuzunden olabilirmi acaba ? bir virus vamrış format atsan bile geçmiormuş öle bişiyse ne yapıcam acaba ? Öle bi virus varsa format atıcamda onu nasıl silicem acaba ?
Mesaj tarihi:
Format atınca geçmeyen virüs oda güzel. Eğer hdd'n 2 ye yada 3'e yada daha fazla parçaya bölünmüş ise her kesime format attıktan sonra ne virüs kalır nede yandaşları :)

Format atarken quick (hızlı atma ama).[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Mesaj tarihi:
Bende birinden duydum zaten Mrp mdr mi ne oraya biyere kaydetiomuş kendini hızlı format nasıl ouyor yha ben hiç format atmadım nasıl atıcam c:format yazmıcakmıym bunu harici ne yapmm gerekioki
Mesaj tarihi:
MBR(master boot record) a kaydediyorsa format'ta kurtarmaz F-Disk falan derdim ama eskidendi bunlar,artık nasıl bilmiyorum..ayrıca MBR ye yerleşecek virüs onu yapmaz heralde..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
  • Yeni Oluştur...