DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arakdaşlar be neve yeni adsl baglattım fakat bi sorunum var eskiden dial up la bagladngım zaman bi osrun yasamıordum fakat şimdi adsl ilşe baglandıgım zaman msn i açınca bilgisyar kitlenio acaba bunun sebei nedir adsl ile iligi bi sorun olduguna eminim böle bi sorun yaşıyan vamrı acaba biligsyar kitlenio yani net kitlenio
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Şimdi net mi kitleniyor yoksa sadece msn mi ? yani explorer'i açabiliyormusun ? Eğer msn kitleniyorsa sadece msn i silip tekrar kur.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 her ikisi birden kitlenio hatta direk bilgisyar kitlenio msn le alakası odugunu sanmıorum yani msnde problem oldugunu adsl den kaynaklanan bi problem var modem ayarlarınımı yapmm lazım yada baglantıo ayarlarınımı şuan mesela çok zor acıo net sayfalarını
xieon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: DesPerado_4, 20 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki: up lütfen yardımmmm DAHA GÜZEL BİR TÜRKÇE İÇİN EL ELE[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ne alak[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 format rules ehuehueuh hıc ugrasma kafamızı yorma :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 arkadaşlar bu arada modemimde data ısıgım saniyede bir yanıp sönüo adsl de bi problem yok heralde modem ayarlarında yada başka bişidemi var onu çözemedm
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 böyle enteresan sorunların en iyi çözümü format... ilaç gibi vallaha...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bide arkadaşlar benim farkında olmadıgım bi virus yuzunden olabilirmi acaba ? bir virus vamrış format atsan bile geçmiormuş öle bişiyse ne yapıcam acaba ? Öle bi virus varsa format atıcamda onu nasıl silicem acaba ?
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Format atınca geçmeyen virüs oda güzel. Eğer hdd'n 2 ye yada 3'e yada daha fazla parçaya bölünmüş ise her kesime format attıktan sonra ne virüs kalır nede yandaşları :) Format atarken quick (hızlı atma ama).[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bende birinden duydum zaten Mrp mdr mi ne oraya biyere kaydetiomuş kendini hızlı format nasıl ouyor yha ben hiç format atmadım nasıl atıcam c:format yazmıcakmıym bunu harici ne yapmm gerekioki
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Format c: /q (hızlı atmak için bu şekilde) Format c: /u (komple herşeyin silinmesi için bu şekilde)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 MBR(master boot record) a kaydediyorsa format'ta kurtarmaz F-Disk falan derdim ama eskidendi bunlar,artık nasıl bilmiyorum..ayrıca MBR ye yerleşecek virüs onu yapmaz heralde..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Öne çıkan mesajlar