Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çok zor bir görev valla çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 neyse pek merak ettim ama off simdi msn'de .. sonra sorarim bi sekilde ... ben bayildim deprem deprem diye 24 saatten beri uyku uyumadim . Artik sizsam iyi olur iyi geceler Pati[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kaksi ordamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gril hoshgeldin tekrar. selam sole kaksi abine de goremiorm bayagidir zaten cok gelemiorm bu aralar. Ben de donecegim 7/24 lu zamanlarima ah bir izmirden demir alabilsem...[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 saol mrproblem uyus abim geceden beri yok uyuyordur kesin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Canan__, 18 Ekim 2005 06:12 tarihinde demiş ki: hala cücemisin boyun uzadımı hiç:)bu arada quest baya zor yapabilcek birinin olcağını sanmıyorum:)quest kaksiden alınıyor elmoradlara özel bir quest.marlon ben seni çok aradım bi ara karus kasıcakdım yardım için ama sonra vaz geçtim böle yeşil yeşil iğrenç oluyor:) [Bu mesaj Canan__ tarafından 18 Ekim 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir] karuslar yapamayacak mu bunu şimdi[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sadece elmoradların yapabileceği bi görev ilginç[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 karuslar morodondan alabilir görevi:) kaksi ares3 deyim gel yardım et bana yaaaaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Kaksi quest mi daıtıoooooo? yumulun ("!bu söz olayı bitirir" :D)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 90xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 :-) 4 Adet wedning event item +3 dual roc +3 dual rol +4 priest pendant 25gb +8/80 shard dual +8 MS(Sword) +8 CS(Shield) 2 takım +8 Priest Chitin Shell Full set 2 adet +3 Elemental Pendant 4 adet +3 WE Not: Quest gereksinimleri gün geçtikçe yükseklere tırmanmaktadır... en kısa sürede yapılması gerekmektedir...[signature][hline]Alterac & Oriole [Bu mesaj KaKsi tarafından 21 Ekim 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar