Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Evet daha önceden oynayıp gormuştum onceki versiyonları vardı açıkçası her versiyonda gelişiyor diyebilrim... Acaba bunun multiplayeri nasıl deneyen varmı yoksa oynamak isteyen varsa oynayabiliriz... Belki geç kaldım ama yorumlarınız nedir? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Evte biraz geç kaldın :) eskisi çok daha güzeldi ama onun her artifağını yaratığını cartını curtunu matematiksel hesaplara döktüğümden artık zevk alama zoldum ama ben bir gün 3 kişi saat sabah 9 da başlayıp diğer gün sabah 8 e kadar oynadığımızı hatırlıyorum kesintisiz.[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Evet bende.. :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ben oynayabilirim.Ama önce yuklemem gerekecek.. Çok uzun surecek ama oyun.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Tamam olur zaten bende uo ile ilgili bişi yüklüyorum özel msg ile cevaplaşırsak daha ii olabilir...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Nasıl oynanıyor multiplayer bilen varmı :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 HoMM3 oyna... Kesinlikle daha güzel...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 HoMM4 ü multiplayer oynayabilmek için expansion packini de alman gerekiyor. HoMM4: The Gathering Storm çıktı, HoMM4: Winds of War da yolda. Eklentilerde multiplayer haricinde her zamanki gibi yeni herolar, yeni artifactler, yeni campaignler, yeni musicler vs. de var[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bilmiyorum ilk defa duyuyorum cdcilerde bulabilirmiyim acaba?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ehehe.... Heroes nasıl oynanıyor multiplayerı...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar