zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bunu yenimi koymuşlar acaba ? radeon driverı yüklerken sayfayı açık unutmuşum, 25 dk falan sayfaya hiç bakmadım ve şöyle bi yazı çıktı; [spo1=resim][/spo] kazayla yanlış yere açmışım , donanım yazlılma taşınabilirse süper olur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Gokart[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 20 Ekim 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Öeh. Ben evden çıktım, Paticik'i açık bıraktım. 4 saat sonra döndüm hala duruyodu :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 fakedir fake girdiğin siteyle alakalı bi olay o javascriptle yapılmış ieden diil yani[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 başlığa hayran kaldım =)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 inetnet :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Mavi, 20 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: başlığa hayran kaldım =) eheh ama cidden korktum bi an , ie beni dövecek diye :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Daha fazla kızdırma, bu hırs ile makinaya oto format çekebilir. :)[signature][hline]
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bazı sayfalardaki scriptler nedeniyle oluyo bildiğim kadarıyla. ben de çok karşılaştım bu mesajla. IE değil site kızıyo.
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bi yer vardı 404 not found a destan yazıodu chat bot yazıp duruodu bişiler (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste
laverda Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mozilla kullan geçer. bi de ben de de norton symantec error veriyodu nette iken ben de nortonu sildim. öyle geziniyorum şimdi.[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr
Öne çıkan mesajlar