cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi iddia ediyorum konukevinin kapısı yani,ben bigün orda arkadaşım yüzünden buz kesip kalıcam... o kadar bekliyorum ki en sonunda mesaj atıyorum hasta ettin diye,anca geliyor... zaten şimdi hava deli gibi soğudu,resmen orda beklemek işkenceye dönüştü=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lobide bekle gazeteokursun ben herkesi lobide bekletiyorum =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya arada lobide bekliyorum,arada dışarda bekliyorum zaten dayanamicak gibi olursam kesin girip oturuyorum lobiye=) arkadaş ta saolsun 5dk içinde gelicem diyip yarım saat bekleten bi arkadaş=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben burda odamdakiler dışında kimseyi tanımıyorum herkes aynı durumda çok garip : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ehhe,ben öle sınıf arkaşım vardı,onun oda arkadaşları,karşı oda arkadaşları,onların arkadaşları fln derken baya bi genişledi familya=) ama çok soğuk orası=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar