forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 internet sitesinden yamıyorsa okula gitcen paşa paşa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla başladı okul,gitmeye başladım e yorgunluk ta başladı haliyle,14 hafta sanırım ilk dönem,kaldı 13 hafta=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 vizeler 8 hafta sonraymış (=[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ya vizeler önemli değil fazla 8 dersim var zaten bu dönem,çalışır çabalar kaderime razı olurum=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 seneye ordayım gençler inş. 3 üncü sınıf olarak karşınızda olacağım =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 göztepe kampüsüne mi geççeksin?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 göztepede olanlar?[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben konukevinde kalıyorum tek güzel yanı bu rahatım pek bir yerinde giriş çıkış saati bakımından ooooooooh =) ama şimdiden ödev vermeye başladı bazı hocalar -iktisat 1deyim- bu hoş değil bir de bilgisayarım yok artık pof pof :([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 göztepeye geçmeye düşünüyordum da.. Burada çok rahatım evime 10 dakka yoklama yok vs. vs..[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hehe ben de göztepe kampüsündeyim twis sana dedim ben konukevi rahattır diye,sizin karşınızdaki yurtta kalanlar sürünüyo akşam 10'da dönücez yurda diye=) sizinki baya rahat onlara göre,geniş falan ama pahalı da baya adam başı 375 sanırım=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 80 ort 80 ort 80 ort treshold dan yüksek ing. 80 ort ...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 385 amaaaaa benim kadar şanslı olamaz bir insan -maşallah diyim : p- odam binanın ennnnnnnnn büyükodası oda arkadaşlarım süper && yaşasın hiç biri sigara içmiyor odada o kadar eğleniyorum akşam yemeğine çıkmak istemiyoruz =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi bari,oda arkadaşların iyiyse hiç sorun olmaz zaten,rahat rahat yaşarsın eğlenirsin fln.. konukevinin en iyi yanı,giriş çıkış saatleri yok,yani var da kaçması kolay,istediğin zaman arkadaşında kalabilirsin,çok rhat eder insan,bi de geniş oda denk gelmiş,zaten küçük odalar bile baya geniş orda zaten...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben internet bağımlılığımı sürdürdüm ve bugün dayanamadım zorla notebook aldırdım evet çok hainim... :D merak ediyorum konuk evinde internet var mı resepsiyondaki kadın var dedi ama çok şüpheli dedi bunu hmpt dışarda kalma durumu süper iki gündür gitmiyorum muhaha[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 internet var konuk evinde,aşadaki elemanlara söle hat çekip hallediyolar,ama önceden pahalı olcak fln diyolar. bizim konukevinde kalan kız arkadaşlar geçen sene kullandı ama para almadılar...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 interneti olanlara müjde..marmara üni bu sene otomasyona geçti..internetten ders alabilmek dahil birçok işlemi yapabilcekmişiz...oturursa süper olur..oturmazsa fos olur...[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu sene dediğin 2006 bahar döneminde mi başlicak,yoksa 2006 güz döneminde mi? 2005 güz yalan oldu çünkü=) gittik gene amele gibi uğraştık saf saf...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla okuldan şifre mifre verdiler netten kayıt ettiriosun şifreni..dersleri filan da aldım netten..tabiğ onay da bekliosun yine hocadan (=[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 alla alla,hangi fakültedesin sen ya,mühendislikte yok hala öle bişiler p.tesi gidip soriyim bi[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bahçeli evler kampüsünde de böyle bir şey duymaım ben ama olursa ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bende de var o şifre birde konukevindeyim diye kütüphaneye de girebiliyorum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bugün bilg labında şöle bi nete giriyim dedim bizim kadıköy anadolunun sene başında çekilen videosunu indiriyim dedim 800k ile dl yapıyodum,öehh dedim walla=) ya bi de sizin konukevinin orda arkadaşımı bekledim bi yarım saat,kampüsün içinde de en soğuk yer orası,buz kesiliyodum nerdeyse ya=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 soğuk siteyen göztepe kampüsü orman kafe lütfen (=[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ı ıh.. haydarpaşa kampüsü herhangi bir anfi ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 en soğuk yer merkez kantine giden yol ve konukevinin kapısı =/[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar