DeadSouL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 In Flames'in neredeyse tüm parçaları güzel. Tutup da ilk beş yazamam.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dead eternity jotun only for the weak goliaths disarm their david man made god suburban me ordinary story bullet ride jester race jesters dance zombie inc episode 666 december flower swim the hive benim en sevdiklerim. ayrica jester beyfendi DT'ye laf dokundurmus yukarda, o agzina biber surulur k? degisti tabi ama IF kadar rezil etti mi ki? efsane bi kere adamlar lan, bi grubun her sarkisi mi super olur.[signature][hline]oyle iste. [Bu mesaj thanatos tarafından 19 Ekim 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kimse en iyi 5 In Flames şarkısını yazamaz veya en çok severek dinlediği 5 şarkıyı yazamaz. Hepsi süper :horace:[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 @thanatos : adam ne demişti dt deişti demiş,nitekim değişti.bozuldular rezil adamlar falan dememişki.in flames gibi koklu bi değişikliğe gitmediler tabi ama the gallery,the mind's I'la character çok farklı yapı olarak.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 in flames degisti, bakin bunlar da degisti demis. yani in flames'in yaptigi tek degil gibisinden anladim ben. tek ama, tek rezil eden. :p[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 muzikten anlamıyosun utku :P[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: pekaziz, 17 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Her grubun olduğu gibi In Flames'in de çirkin (sanatta iyi veya kötü olmaz, güzel ve çirkin vardır) şarkıları var. Mesela ben Ordinary Story'yi hiç sevmem :). yorumuna katılıyorum fakat, ordinary story süper şarkı be? :)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 1- f(r)iend 2- only for the weak 3- come clarity 4- episode 66 5- leeches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 satellites & astronauts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yaptıkları müzik bir kenara, o herifin vokaline nasıl katlanıyorsunuz. gruptakiler nasıl katlanıyor? 1 kişi çıkıpta demiyorki bırak be adam .... attın grubu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 benim için in flames insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 inflamesin bütün sarkıları birbirinden güzel yahu ama digerlerinden azcık daha cok sevdiklerim -man made god -december flowers -clayman -crawl through knives -metaphor -down of a new day -my sweet shadow -cloud connected -come clarity -dead alone -hargalaten -only for the weak -take this life -trigger baya cıktı :S @s.serce ayrıcana andersın vokalide imbahların imbasındadır bence [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:56 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 1-nothing 2-metaphor 3-jotun 4-bullet ride 5-only for the weak vs diye gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sly'a sorun hayatinin dayagini yedi in flames yuzunden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Benim için de in flames, aşırı over rated, brutal vokali vasatın üstüne nadiren çıkan, bir kaç şarkısı çok iyi olan fakat albüm olarak dinlendiğinde aynı keyfi vermeyen, orta-iyi civarı bir gruptur. Etrafımda "ABİİİ IN FLAMES" diye dolaşan insanları da bir türlü anlayamamışımdır. Keşke anlasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Şimdi dinledim de, gitarı güzel olmasa bi bok olmaz bu gruptan. Ama güzel mi, güzel. Ama overrated mı? Öyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 karpuz; 1. bu saatte uyu abi artık 2. tepki çekmek için mi yazdın bu mesajı anlamadım:) 3. bi dahaki turnuvadan kazandığım parayla sana whoracle albümünü alıcam. beğeniceine eminim. 4. msn ver plx:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yok yahu ne tepki çekmesi, düşüncelerimi söyledim gayet içten bir şekilde. Metaphor güzel şarkı ama. :) Msni pmliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Anders'a koyiim adami oturup dinlemisiz bu igrenc sesini ya. Gitar cidden IF sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 başımıza taş yağacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 meteor yağacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yani artık extreme metal hemen hemen hiç dinlemesem de anders in vokaline kötü demeyi uygun bulmadım penth :) aç birlikte çektirdiğiniz resimlere bak ya rr de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 - Ordinary Story - Only for the week - Jotun - The hive - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1- the jester's dance , ilk dinledigim ve o anda asık oldugum sarkı, hala dunyada en sevdigim sarkılardandır, over 7 years 2- only for the weak 3- jester, script tranfigured 4-clayman 5-gyroscope ama gercekten ilk 5 yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 i trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar