kucukti Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arkadaslar oyunu kaldırıp tekrar kurmam gerekiyor acikcasi arayuzu olusturmak icin kendim cok uzun zaman kasmistim.Kaybetmek istemiyorum ayrıca keyboard ayarlari ve goruntu ayarlarını yani aklınıza gelecek bilimum kişisel ayarlari yedekleyip oyunu tekrar kurdugumda bunlari sadece kopyalama yaparak bi kere de eski haline getirmek istiyorum. Tam oalrak hangi klasörleri kopyalamam lazım.Wtf klasörünü falan kopyalıcamı kesin biliyorum da hata yapmak istemedim baska kopyalamam gereken seyler de var mı. Aslında bu backup i tek tusta yapan bir program falan da vardir buyuk ihtimal ama ben bu zamana kadar arastirmadim boyle birsey kullanan varsa da program adını ogrenmek isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 wtf ve interface yi taşıman yeterli olur sanırım[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar