Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ewet arkadaslar:japko da baslıycam.oyunu indirdim.herseyi tam patch ler falan.bitek sorun war acc yok :( acc alımı durdurulmus.kullanmadıgı yaada japko yu bırakan biri warsa bana acc werebilirmi yardım lütfen_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Sm00th, 21 Ekim 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Konuyla alakası yok ama. Eger siteye giremiyorsanız . BU programı kurmanız yterli olacaktır. Hide İp arama yapsan bu konuda cok sey var japkonun sıtesındede turk iplerinin account alması banlanmıs durumda uskoya gırebıldıgın sekılde bunada gırersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Banlanmış durumla alakası yok günün belirli zamanları açılıyor olarak biliyorum. Fakat saatini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar