DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kasamda 7000 tane oldu (3 ACC VAR :) ) yeni patchle aktif oldumu? Yada nerde kırılıyor???
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 lottolar duruyo mu diye bi soru sorim daha janjanlı olur[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: HasMez, 21 Ekim 2005 03:15 tarihinde demiş ki: lottolar duruyo mu diye bi soru sorim daha janjanlı olur Evet şimdi baktım. Duruyorlar. Neden?
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 soruyu soyle soralim .. kestigin yaratiklardan Lotto düsüyor mu artik ?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: RuneLaFey, 21 Ekim 2005 06:13 tarihinde demiş ki: soruyu soyle soralim .. kestigin yaratiklardan Lotto düsüyor mu artik ? Hayır zamanında topladım ve satın aldım. 20 K dan vs. 7000 tane oldu. Ne yapçam şimdi bunları?
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Koleksiyon yapcan :D Seneye piyasada hiç kalmayınca azar azar satarsın işte. Şimdi piyasadan kardan adam yada şeker almak falan gibi bişi olur.
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Buzi, 21 Ekim 2005 06:59 tarihinde demiş ki: Koleksiyon yapcan :D Seneye piyasada hiç kalmayınca azar azar satarsın işte. Şimdi piyasadan kardan adam yada şeker almak falan gibi bişi olur. Valla süper aslında yani fikrin... Geçenlerde birisini gördüm tezgah açmış kardan adam ve scrolunu satıyor hani üzerinde elmorad yada karus yazan şey 400 m fiyat koymuş. Bu n diye sadece kıllığına sordum. Bunlar ice mageler için 48 büyüsünde kullanılıyor. Akrepten çıkan büyünün bir üstü demesinmi sonrada bu boss ayda bir kere gece ikide abyssteki vendorlarda çıkıyor. Nasıl birşey dedim. Kardan adam dedi. Ama kesmek zordur dedi. Büyü ne işe yarıyor dedim bütün yaratıkları alanla morodondaki yerdeki kurtların attağında minicik yapıyor önce bunu atıp sonrada alan atman gerekiyor dedi. Lol diyip gittim iki dakka sonra tezgahında scrolu ve kardan adamları satılmıştı... Yani benim 7000 lotto tanesi 1 m den desenize köşe oldum. Oha yokmu shell chitinin üstü kaç paraysa verecem :)) Totemic Bow istiyorum +8 olsun :)) [Bu mesaj DiABoLiK tarafından 21 Ekim 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Şaka bir yanada cidden birşey soracağım... Lottolar kullanılabilecekmi? Yoksa koleksiyon niyetinemi biriktirdik?
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya her mob'dan lotto düştükten sonra abyss'e gidip gem çıkarmanın ne manası kalıcak?[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
Öne çıkan mesajlar