nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Yeniden gitara başlıyorum. Hocanın ben rock çalmak isterken bana Türk Sanat Müziği çaldırmasıyla travmatik olarak biten müzik hayatıma yarın alacağım klasik gitarla yeniden başlıyorum. Yeni başlarken hangi şarkıları öğrenmemi önerirsiniz? Elimde bikaç şarkının tableri var. Şöyle slow ama rock şarkılar olursa sevinirim :) PS: O kadar da deneyimsiz değilim, yine çaldım baya ona göre tavsiye verin. Yeni başlarken şarkı çalınmaz falan demeyin :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ahdeniiiz, ahşamlaarııııı, bir başşşkaaaa, oluyüür. ;)[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Pena, parmak. Karışık. Ama klasikte parmak ağırlıklı. Ya da özel bi adı varsa bilmiorum :) Sonra elektroye geçince pena kullanırım heralde[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
octopus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 nothing else matters ? :-P[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Onun tableri var zaten. One var. Drapery falls'u çalabiliyorum Opeth'ten ama bi kısmını sadece, elektroyla. Klasikte güzel olmuyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 21 Ekim 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben şuan sadece penayla eğitim alıyorum nile. elektroya geçicem bende senin gibi. hocam sadece penayla eğitim almamın elktroya geçtiğim zaman çok faydası olcağını söylüyor. bence bidaha düşün.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ya rock çalıyorum ama egzantrik slow şarkıları da seviyorum baya, tabi rock gruplarının yaptığı. Onu da parmakla çalmak daha iyi oluyor bence. Ama hoca daha iyisini bilir, onunla da konuşurum tabi. Yine de bi Greensleeves'i penayla çalmaktan daha iyidir diye düşünüyorum parmakla çalmak.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 parmakla çalarken tutuş farklı oluyor. ben 6 ay falan önce sadec parmakla çalıyodum. hoca değiştirdim penayla çalmaya başladım. pişman değilim, zaten pena çoğu şeyi çalmana yeterli olur. ben opth ve bg şarkıları öğrenmeye başladım. gayette oluyo valla :)
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kesinlikle elektroya yönelik çalışma falan yapma. Adam gibi klasik çal iyice öğren. Pena falan kullanma parmaklarını geliştir. Klasik gitarda pena çok manasız geliyo bana. Alışamazsın edemezsin falan diyenlere aldırma,elektroya geçeceğin zaman babalar gibi geçersin hiç zorluk falan çekmezsin. Sadece pena kullanmayı öğrenmen gerekir. Klasik gitarla Chopin falan çalmak bambaşka birşey. Bir topluluğun ortasında klasik gitarını konuşturmaya başladığında surat ifadelerinde nasıl cezbolduklarını görürsün,öyle güzel bir duygu ki anlatamam. Elektro ile de grup falan bulursun eğlenirsin arkadaşlarınla,güzel şeyler yaparsın. Bence her ikisine de önem ver,elektroya geçtikten sonra ikisine de aynı zamanı ayır. İkisi de ayrı bir zevk...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 21 Ekim 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bilmiyorum ya. İkisini de öğrenmek istiyorum açıkçası.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Of of bu konu gene bundan 9 10 ay önce açılan konuya dönecek. Klasikten elektroya mevzuğu olursa işin içinden çıkamayacaksınız gene. Benim tek tavsiyem; ne istiyosan onu yap.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Klasik müzik çalmak istemiyorum ki. Sadece slow rock parçalarını da çalmak istiyorum ve penasız daha iyi olacağını düşünüyorum. Zaten şu anda da klasik gitarla hızlı parça çalmayı düşünmüyorum. Elektroyla çalarım heralde çünkü orjinaline hiç benzemiyo klasikle çalınınca hızlı bi şarkı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 scorpions'tan bol bol çalabilirsin mesela :)[signature][hline]May the Force be... With me.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 smoke on the water :P[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Öne çıkan mesajlar