arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 düşüncelerimde bir şekil ne olduğu belli deil belki bir kalp belki bir şeytan belki bir melek belki bir adam hayalimi süsleyen bir mecaz aşk mı eylence mi ?? yoksa kalbimin sesimi? hastalığım vurdu beni yine ölüm kalbim kadar yakın belki de dahada yakın... rengim soldukça yazan ben hayallerde yaşayan küçük kız yumruğunu sıkamayacak kadar güçsüz bir bedene sahibim.. kalbimin derinliklerinde bir korku ecel im yanımda duruyor korkum gittikçe artıyor beynimde bir kaç melodi kalbimden vuracak yada hayata bağlayacak ölüyorum dostlarım ölüyorum nerdesiniz peki? yalnızlığın avucundamıydı ölümüm..? sıcak bir nefes ensemde hissettiğim ve son bir darbe beni öldüren... kanlarım yerleri süslüyor yada beynimi... aslında kalbimden vuruldum ben..ölümcül şekilde.. müzik kulaklarımda vals havasında son dakikalar son darbeydi hissettiğim ve herşey bitti artık yaşama bağlılık saçma o an gözümde bir kaç saniye kaldı... son bir nefes....ve bitiş...[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =))
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yetenekli kızsın ama diğerleri daha güzeldi bence:) bi kaç yazım hatası var ama mesela eğlence olcak o eylence:)[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen...
Villians Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kız mı?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness....
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lexius erkek bence.. ben kız diye biliyorum:) yanlışsa pardon[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen...
Villians Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yok yok bende bilmediğim için sordum:) o yüzden[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness....
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kızım ben :)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =))
Villians Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 oley yazar bir kız daha:D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness....
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 daha ii olabilirdi[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
nymph Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Soulfly, 20 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki: daha ii olabilirdi +1[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar