Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epiphone Les Paul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slm , öncelikle belirtiim arama yaptım okudum dier konuları ama güncel deiller ondan bi tane açtım :)
Şimdi ben bu gitardan almaya karar verdim fakat hala tam emin olamadığım şeyler var. Aranızda kullanan, kullanmış veya herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz, bugun tünele gittim istanbul taksim, ben standard veya classic serisinden istiodum, epiphone les paul special bulup deneyebildim, bir de J&D midir nedir öle bi les paul kasa denedim, tonlarını beğendim açıkcası, les paul special ın tonu birazcık daha sertti fakat klavyesi rahattı, standartta daha iyi bi ton olur eminimki, şimdi sorcaam şeyler yorumlarınız, fiyatı hakkında bilginiz special a 500 dolar dedi adam. Classic serisi haftaya gelicek dedi, rahatlığı, memnunluğunuz vs. yorumlar önemli benim için :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Mesaj tarihi:
Lespaul'lerin Zakk Wylde, Lynyrd Skynyrd ve Ace Freshley customlarini biliyorum, hepsi guzel gitarlar. Genel olarak Gibson'a parasi yetmeyen herkesin secimidir onlar. Epiphone modelleri 800 dolar iken Zakk Wylde customlarin, Gibsonlari 2000 falan civarlarinda. Bahsettigin gitari da senin 400-500e alman cok abes kacmayacaktir.
Mesaj tarihi:
Bunun disinda Lespaul kasalar her zaman blues ve blues gamlarindan hard rock sololari atmaya elverislidir, belki biraz vibratonun eksikligini duyarsin, o ozellik Standart ve Classic ikisinde de yok.
Mesaj tarihi:
mortis'te olması lazım ondan.bi sor ona[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
Abi aman sakın 500$ verme o gitara hayatının hatasını yaparsın. O fiyata biraz araştırsan epiphone gothic alırsın mortisin gitardan ki specialla arasında dağ gibi fark olucaktır eminim ki. Yanlış hatırlamıyorsam Mortis 350$ a aldı ikinci el gitarını. 550$ a epiphone standartların ikinci elini bulabilirsin Türkiyede. 1. el olcak diyosan speciala o kadar para verme aman abi.

İkinci el için
www.turkrock.com forumlarında alım-satım var ona bak.

J&D de iyi markadır ama epiphone u ilerde satman çok daha kolay olur.

Ekleme : En basitinden www.srvmusic.com (ikinci el satan bi mağaza) ya bakarsan 600$ a Epiphone Gothic Explorer var .Linkteki gitar http://www.srvmusic.com/index_files/gitar/epiphone_explorer.jpg

[Bu mesaj Predator tarafından 19 Ekim 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
epiphone lar da gibson fabrikalarında üretiliyo... kalitesinde şüphen olmasın ton konusunda gibson kadar iyideğildir ama klavye rahatlığı gövde hafifliği konusunda nerdeyse gibsondur ayrıca gibsonda muadili modellerin yerı fiyatınadır...şüphe etme fiyatına göre iyi gitardır
Mesaj tarihi:
ya valla 500$ düşündüğümden ucuz bi fiyat oldu, ben para biriktireli baya oluo, gibson les paul isterdi tatlı canım, ama tabi cüzdan o kadar kabarık olamıo, gothic versionu çok serttir gibi gelio bana. ondan ben gelsin gidip bi denicem.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Valla iyi para biriktirdiysen biri 1400$ a gibson lp special satıyodu turkrockta varsa o kadar paran :)

http://www.turkrock.com/ftopic29687.html

Bak burda senin gibi lp standart arayan bi arkadaş var. Birisi 600$ a casele beraber veririm falan demiş. Alıcı arkadaşta pahalı bulmuş. O yüzden araştırıp al derim daha iyi şeyler bulursun ;)

Lp gothic sert olur diye bişey yok abi öyle ismine bakıp karar verme dene olmadı manyetik değişimine gidersin ki sanmamda istediğin müziği yapmanı engelliyceğini.

kolay gelsin istediğin gibi olur inşalla ;)

EK : http://www.turkrock.com/ftopic29263.html

Bak şimdi gördüm üstteki linki. Abi bu gitarı bi düşün derim ben sana bunu gibson gold top olanları 15000$ a kadar alıcı buluyor ebayde. Ki bu fiyatada uzun süre kalmaz biri alır hatta param olsa ben alırım :)

[Bu mesaj Predator tarafından 19 Ekim 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok teşekkürler yardımların için ama 1400$ a kadar da çıkabilcek kadar deilim hehe yani böle 450 700 arası flndielim şuna, daha alacak bi kaç şeyim daha var ondan . bi bakim ben şuralara :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
turkrocktaki goldtopu al bence,o paraya alacağın en iyi gitarheralde o.
sonrada usa p90 manyetikler takarsın şahane olur.,yanlız diğer gibson lp lerdne daha ayrı bir tonu avrdır manyetikler itibari ile.

bu arda les paul gibi bişey almak istiyorsan ama iysine para yetmiyorsa birde cort m520 m600 al
bende epi lp arıyordum ama çok pahalı geldi,bundan aldım baya memnunum klavyesi olsun işçilik olsun vs bi göz at yani.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar daha yapıcı tavsiyelerde bulunalım.

Ocotpus sen şimdi gidiosun bizim mustafa abi var ondan diosun ordan gidiosun beni adımı veriosun direk sana cümbüş marka elektro gitar verio delikanlı işi onu alıosun.. epiphone faln ne o öle gavurmusun sen?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Mesaj tarihi:
burda böyle güzide bir başlık bulunca yeni başlık açmak istemedim..

tünelde zuhalden başka gibson satan yer yokmudur? fitil oldum dün çünkü zuhaldeydim ellerinde gitar kalmamış sadece ibanez ve washburn var. sordum yetkili(!) birimlere zuhaldeki "sipariş versem ne kadar sonra gelir?" diye adam ona bile cevap veremedi. müşteriyle ilgilenme sıfır, hadi anlıyorum sabahtan akşama kadar bisürü çömez gelip "abi bu kaç para abi be" diyip yoruyor oradakilere ama ben sana "siperiş vericem" dediğime göre cebimde para olmalı ona rağmen elemanlar bitsede gitsek modunda sabahtan akşama kadar. pera müzikten esp almaktı ilk hedefim ellerinde model yok "sipariş verirseniz 1 ayda gelir" dediler. size sipariş vereceğime esp'nin kendi sitesine custom sipariş veririm zaten demekki acil olarak ihtiyacım var ve size geliyorum.. neyse evet çok sinirliyim aptalca konuşuyor olabilirim affola..

bilgisi olanlardan ricam, istanbulu'un herhangi biryerinde gibson nereden bulabileceğim. pera'dan başka esp satan biryer varsa onu da söyleyin. 2.el sitelerine bakmadım 1.el alıcam çünkü. teşekkürler..[signature][hline]Papirus*
Mesaj tarihi:
Herkez aynı şeyden şikayetçi zaten Zuhal konusunda. Türkiye'de sıfır olarak gibson bulman çok zor bir ihtimal en son laylaylom distribütörlüğünü aldı denmişti. Ama işte pahalı olduğu için adamlar direk getirip dükkana koymuyolar. Anca ikinci el bulabilirsin www.sahibinden.com ve www.srvmusic.com adreslerine bak srv de vardı bi kaç gibson. zaten burda anca 1. el fiyatına 2. el gibson alırsın.
Mesaj tarihi:
Epiphonelar el yapımı olduu için manyetikleri falan her gitar ayrı tonda olabilio, benim şansıma benim gitar mükemmel ses verio.. yani hiçbi şekilde satmıcağım bi gitar diebilirim :) ilerde gibsonlar falan filan alsam da hep duracak bu gitar benle.. kesin kullanıcam hep bişey olmadıkça gitara :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
bugün epiphone lp goth aldım (nihayet). üzerindeki manyetikleri test etmeye bile yeltenmeden uzun süredir gerçekleştirmek istediğim fanteziden caymayıp bridge' seymour duncan *sh-8 invader*, neck'e de *sh-2 jazz model* taktırdıktan sonra denedim gitarı ve "ben bu işi biliyorum" dedim kendi kendime :) harika bir kombinasyon oldu. gitarın klavyesi çok rahat bu arada. gitar herşeyiyle harika kesinlikle şiddetle tavsiyemdir. bu arada elimde daha üzerindeki koruyucu stickerlarına bile dokunulmamış iki adet epiphone hambucker'ım var talip olan varsa fiyatta anlaşırım :)

10 üzerinden 10 veriyorum, seymour dayının ellerinden öpüyorum.[signature][hline]Papirus*
Mesaj tarihi:
said:
philoxenus, 21 Ekim 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
bugün epiphone lp goth aldım (nihayet). üzerindeki manyetikleri test etmeye bile yeltenmeden uzun süredir gerçekleştirmek istediğim fanteziden caymayıp bridge' seymour duncan *sh-8 invader*, neck'e de *sh-2 jazz model* taktırdıktan sonra denedim gitarı ve "ben bu işi biliyorum" dedim kendi kendime :) harika bir kombinasyon oldu. gitarın klavyesi çok rahat bu arada. gitar herşeyiyle harika kesinlikle şiddetle tavsiyemdir. bu arada elimde daha üzerindeki koruyucu stickerlarına bile dokunulmamış iki adet epiphone hambucker'ım var talip olan varsa fiyatta anlaşırım :)

10 üzerinden 10 veriyorum, seymour dayının ellerinden öpüyorum.
hayırlı oolsun :) nerden ve kaça aldın acaba :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
teşekkürler
mecburen zuhalden aldım :) 650küsür dolar artı kadeve dediler ben bir tanıdığım olduğu için biraz ucuza aldım.. zaten asıl mayetikler girdi bana :) ama olsun iyi ki de girmiş..[signature][hline]Papirus*
  • Yeni Oluştur...