TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ya nedendir anlamadım bi aksam bi arka chitin werdikten sora gozumun onune Your character blocked for trade die bir ileti cıktı bende oneme almadım ama sora anladım onemli bişiymiş hp-mana pot alamıyorum inn den bişi alamıyorum bir nevi bitkisel hayattayım geçicimi acaba ( ::JeLLy:: )[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 öl daha ii :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 biras açsan mesajını ?[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ölürsen daha iyi olur diyo :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ö l d a h a i y i : D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 peki accounttaki tüm charlarınkimi bloklanıyo dierleri bloklanmamıssa inn den alirsin.[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 adam inn den de bişey alamıo dier charlarla alsa ne yazar..[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 üzerindeki itemler gittikten sonra innde ne olabilir sence Glass belt iron necklace felan mı :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 işte okumadan cevap yazmanın zararları :D[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 galiba dupe taramasina sokmuslar charini yada trade ban gibi bi ceza gecer gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bizde onu bekliyoruz :/ çok beklemeyiz inş :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 beraber başladığımız np yarışında seni geçtim eaeuaeuaea :D NEyse kanka inş açılır beraber kasarız[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 asdasdasdas BilmezmiyiM ( H )[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Selamlar önce,yazmadan duramadım.Öncelikle geçmiş olsun,lakin sana kızgınım jelly.Savaşın 1 inde sana daldım okçumla ve 1 damage bile vermedi 5 dk.boyunca,macro kullanıyodun:-(.ama jelly'siz runar savaş olmuyo.ve cz'de seni görünce baya heyecanlanıyodum:-) varsa yapabileceğimiz yardım ederim-insanım ama olsun:-)[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pek bi umut yok :([signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Geçmiş olsun arkadaşım...Seninle karşı taraflarda olmaktan zevk alıyodum inşallah sorun halledilir.[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :3x.xxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taranta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ulen ewliya bu dupecilerin yalamasıda ne cok oluyo yaw gerci elinde kalanlar sna 77 char daha duzer ne diyim beter olun hepns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Trade block GM in yaptığı bi tür güvenlik sistemiymiş dupelere karşı.Pwnagefactor un de trade'i blocklandı dün üstünde inventorysinde 6 tane roc olduğu için.Sonra investigate edilip açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben human çar ile oynamama rağmen birçok human karakterden nefret ediyorum.Jelly hakkatten durumun üzücü Allah sabır versin.[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koVaLaK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 olay muhtamelen inn hostesindeki +3 ve üzeri itemlerden oldu bunun içinde charı bırakmana gerek yok sen bana hangi serverda olduğunu söle ben sana yardımcı olabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 merchantan alıs verıs yapabılırsın arkadaslarına söyleyecen sana pot verecek ama bır sure sonra acılacak trade block süresi belli değil ama uyarı kesin ban[signature][hline]62 paper mage np :7xxxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar