Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CeVap verebilcek ? , SAçmalamayın :/ >>> Jelly Said

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya nedendir anlamadım bi aksam bi arka chitin werdikten sora gozumun onune Your character blocked for trade die bir ileti cıktı bende oneme almadım ama sora anladım onemli bişiymiş hp-mana pot alamıyorum inn den bişi alamıyorum bir nevi bitkisel hayattayım geçicimi acaba ( ::JeLLy:: )[signature][hline]Name: ::TaLkative::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 61 %25
np: 180 k +
Job: Paper Mage
Mesaj tarihi:
adam inn den de bişey alamıo
dier charlarla alsa ne yazar..
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 61 %93 :D
Job : Blade Master
Clan : PaTRiot
Nps : 5xxx
Mesaj tarihi:
üzerindeki itemler gittikten sonra innde ne olabilir sence
Glass belt iron necklace felan mı :D[signature][hline]Name: ::TaLkative::
Mesaj tarihi:
beraber başladığımız np yarışında seni geçtim eaeuaeuaea :D

NEyse kanka inş açılır beraber kasarız[signature][hline]Name: ::TaLkative::
Mesaj tarihi:
Selamlar önce,yazmadan duramadım.Öncelikle geçmiş olsun,lakin sana kızgınım jelly.Savaşın 1 inde sana daldım okçumla ve 1 damage bile vermedi 5 dk.boyunca,macro kullanıyodun:-(.ama jelly'siz runar savaş olmuyo.ve cz'de seni görünce baya heyecanlanıyodum:-) varsa yapabileceğimiz yardım ederim-insanım ama olsun:-)[signature][hline]Aha kafası yarıldı..
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun arkadaşım...Seninle karşı taraflarda olmaktan zevk alıyodum inşallah sorun halledilir.[signature][hline]Name : AeneisF
CLan : T®
NP :3x.xxx
LvL :61
Job : Arch Mage
Mesaj tarihi:
Trade block GM in yaptığı bi tür güvenlik sistemiymiş dupelere karşı.Pwnagefactor un de trade'i blocklandı dün üstünde inventorysinde 6 tane roc olduğu için.Sonra investigate edilip açıldı.
Mesaj tarihi:
olay muhtamelen inn hostesindeki +3 ve üzeri itemlerden oldu bunun içinde charı bırakmana gerek yok sen bana hangi serverda olduğunu söle ben sana yardımcı olabilirim belki
Mesaj tarihi:
merchantan alıs verıs yapabılırsın arkadaslarına söyleyecen sana pot verecek ama bır sure sonra acılacak trade block süresi belli değil ama uyarı kesin ban[signature][hline]62 paper mage
np :7xxxx
clan :ChEtE
server :cypher
  • Yeni Oluştur...