Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 draven nerden we kac paraya aldıını sorabilirmiyim bide kayıt yaparken yukarda dediim gibimi yapıyo elindeki alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 netMD olunca noluyo açıklarmısınız bide bu sony nd filan diosunuz iyidir diye onun fiyatı ne kadar ve kaç gb lık mp3 alabiliyo[hline]daha kaç vücut gerek benim seni unutmama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 tvde vestel :) yerli malı yurdun malı... :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 elexa ve someone, netmd olmasi bunu bilgisayara bagliyip mp3/wav/wma gibi formatlari md ATRAC formatina cevirip kaydedebilmen. 68x hizinda diyor, 20 tane sarkiyi LP2 modunda 5-10 icersinde kaydediyor, sarkiyi dinlemek sorunda olmuyorsun. aldigim yer londrada Tottanham Court Road da bir dukkanda.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 haa bizim orada yaw bende alayım çok yakın o dükkan :P ehue[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 ne bilim hoca basta soyledim, ancak adam tekrar soyliyince bari biraz daha detay verim dedim :-P[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bilmiosan sus icq ya gel ben sana öğretirim :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Sony NetMD MZ-N707 sahibiyim çok memnunum. Mavi ve şık birşey. ayrıntılı bilgi: http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-N707.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar