Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Guzel MiniDisc Player Hangisi?

Draven

Öne çıkan mesajlar

kesinlikle sony al, sharp aiwa alan arkadaslarim vardi hepsi sorun cikar

netmd alacaksan

en iyi md sony mz n-10
entegre pil [2000amper, normal pillerin 6 -7 kati dayanir]
dunyanin en ufak, en hizli [64x encode], en hafif md si, ince
inanilmaz $Ik
400€ fiyati var dogubankta

sonraki tercih
mzn-1
10gr daha agir
enterge pil yok ama sakiz pil var ince cikintisi yok
32x atma
300€ fiyati var dogubankta

net md almiycaksan milyon model var
minidisc.org dan bakabilirsin[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Draven kesinlikle Sony netMD al abi. LP4 ile bir sürü parca kaydedebiliyorsun 1 disk üzerine. Üstelik diskleri cok ucuz. Diske bilgisayardan kaydetme hizi da cok yüksek.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya yemek falan da olcak yani dikkat et.
Kartal da olmasa gelirdim kesin.
Uzak ama..
nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

400 dolarlık bır aletle neden kıyaslıyorsunkı sımdı?
Ona bakarsan 400 poundluk creative zen var.Bende onu soylemesını bılırdım.Adam MD ıstıyor sız kalkmıs sacma sapan seylerle adamın aklını celıyorsunuz.
Kardes sen benım verdıgım modellerden bırısını al, goruceksınkı pısman olmayacaksın. NetMD olmasına dıkkat et ama.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Creative Jukebox Zen 20GB; tavsiye ederim. Bulabilirsen, gercekten harika bir alet, ses kalitesi muthis -EAX olayı- , hafıza zaten oldukca iyi, ebatları da bayagı küçük. Tavsiye ederim ; 2.si bir arkadas 400pound demiş, yok oyle bir sey 350 $'a bulursun Türkiye'de.

[Bu mesaj Peradur tarafından 25 July 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan

MZ-N910

Aldim. Baya guzel. LP2 de 20 kusur mp3 sigiyor., ses kalitesi super. LP4 denemedim ama dahada cok girmesi lazim. N10 den tek farki pilinin takilip cikarmali olmasi, ancak ikisininde kutusuna baktim, bunun 114 playback, onun 56 saat, hemde n10 daha pahali. Sanirim sadece boyutundan. Ben yinede n910 den memnunum.

Sonunda "Acaba discmanimi bugun nereme soksam" davalari bitti, bunu cebime koyup, yoluma koyulcam

Yardim eden herkese cok tesekkurler.[hline]Can't rain all the time.
Sosyal ağlarda paylaş

gule gule kullanasin...

Yanliz soylemek istedigim bisey var; lp4 mode varken lp2 kullanmak pek bi mantiksiz. Ses kalitesi neredeyse ayni kaliyor. Kucuk farklar yok degil ama bunlarinda farkedilmesi imkansiz. Yani MD nin kucuk olmasi disindaki nimetlerinide bol bol kullanmak lazim ;)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

bende sony mzr-909 wardı bi sene once aldıımda ortamın en aşmış md siydi cok ufak cok raat we sorun cıkarmıyo kayıt suresini 4 kata kadar cıkartabiliyosun mesela 80 lik md ye 320 dk kayıt yapabiliyo we ses kalitesinde bozukluk olmuyo denedim ama kaydetmesi kasıyo bilgisayardan araba radyosundan bile kayıt yapabilmene karşın kaydı sarkı calarken yapıyo yani şarkıyı hem dinliyosun hemde o sırada kaydediyo yeni md lerde şık die indiriomusun 2 saniyede param olsa ucarak alırdım ama sony den şaşmamak lzm filips şarp fln geyik...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...