Draven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Evet MD player almak istiyorum, ancak karar veremedim. Fiyat onemli degil. Bilgisayardan mp3 leri transferi olsun yeter. Karar veremedim. Bazilari Sharp diyo bazilari Sony? Bide model numarasi verirseniz, bilidiginiz varsa, cok guzel olur.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Draven arkadaşım bence sen en iyisinden bir mp3 player/portable harddisk al hatta Zen falan al[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mutlaka NetMD al. Iste sana modeller. MZ-NF 610 MZ-N 710 MZ-N 10 MZ-N 707 MZ-N 505[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Arcane hoca, onu bende dusundum ancak MD daha iyi bence, cunku zaten mp3 alanlari var, bana gerek yok 20GB storage, hem diskleri ucuz. Simofle 'Net' ne anlama geliyorki MD lerde? sagolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 kesinlikle sony al, sharp aiwa alan arkadaslarim vardi hepsi sorun cikar netmd alacaksan en iyi md sony mz n-10 entegre pil [2000amper, normal pillerin 6 -7 kati dayanir] dunyanin en ufak, en hizli [64x encode], en hafif md si, ince inanilmaz $Ik 400€ fiyati var dogubankta sonraki tercih mzn-1 10gr daha agir enterge pil yok ama sakiz pil var ince cikintisi yok 32x atma 300€ fiyati var dogubankta net md almiycaksan milyon model var minidisc.org dan bakabilirsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Draven kesinlikle Sony netMD al abi. LP4 ile bir sürü parca kaydedebiliyorsun 1 disk üzerine. Üstelik diskleri cok ucuz. Diske bilgisayardan kaydetme hizi da cok yüksek.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Beyler cok sagolun, kesin Netmd alicam, yarin bi bakayim bi kac dukkana, ya n1 yada n100.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 usb girisi olsun kendi ozel pili olsun sony olsun bide yurt disindan alma cunku kayit yaparken manyak pil yiyor adaptorun turk olmasi lazim(cevirtirsin o ayri)[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Beyler bakin bu MZ-N1S buda MZ-N10 Buda baska bir liste, bi bakin soyleyin lutfen, gene bunlarmi dedikleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Böle bişey varken o md playera o kadar para vermek mantıksız geliyo bana[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi, bakin lutfen. ben MD player almak istiyorum. Sanki manavda elma almaya gelen adama 'elmayi alma armut al' dermis gibi soyluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 MD için tavsiye vermişler zaten kardeş.. Benim de diyceem budur işte.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 400 dolarlık bır aletle neden kıyaslıyorsunkı sımdı? Ona bakarsan 400 poundluk creative zen var.Bende onu soylemesını bılırdım.Adam MD ıstıyor sız kalkmıs sacma sapan seylerle adamın aklını celıyorsunuz. Kardes sen benım verdıgım modellerden bırısını al, goruceksınkı pısman olmayacaksın. NetMD olmasına dıkkat et ama.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Amaan. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 25 July 2003 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Creative Jukebox Zen 20GB; tavsiye ederim. Bulabilirsen, gercekten harika bir alet, ses kalitesi muthis -EAX olayı- , hafıza zaten oldukca iyi, ebatları da bayagı küçük. Tavsiye ederim ; 2.si bir arkadas 400pound demiş, yok oyle bir sey 350 $'a bulursun Türkiye'de. [Bu mesaj Peradur tarafından 25 July 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Hayır 200-300 dolarlık bır alet netmd, kusura bakma ama bırakta aletı kaca aldıgımı ben daha ıyı bıleyım.200 dolardan baslıyor fıyatları.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Tabi ki kusura bakmıycam verilen linkteki fiyattan bahsediyorum ben.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bıde 30 gb lık ya da 20 gb lık bır mp3 calar bana gereksız gelıyor. Hayatımda o kadar parca dınlememısımdır herhalde.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bundan MZ-N910 Aldim. Baya guzel. LP2 de 20 kusur mp3 sigiyor., ses kalitesi super. LP4 denemedim ama dahada cok girmesi lazim. N10 den tek farki pilinin takilip cikarmali olmasi, ancak ikisininde kutusuna baktim, bunun 114 playback, onun 56 saat, hemde n10 daha pahali. Sanirim sadece boyutundan. Ben yinede n910 den memnunum. Sonunda "Acaba discmanimi bugun nereme soksam" davalari bitti, bunu cebime koyup, yoluma koyulcam Yardim eden herkese cok tesekkurler.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Hayırlı olsun, nerden ve kaca aldın bunu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 £195 odedim[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Londrada bi sokak var, sirf elektronikcilerle dolu. Adamlarin tabi aralarinda rekabet oldugu icin kandirabiliyorsun. normal fiyati £220 civari idi, bu kadar indirdi adam.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 gule gule kullanasin... Yanliz soylemek istedigim bisey var; lp4 mode varken lp2 kullanmak pek bi mantiksiz. Ses kalitesi neredeyse ayni kaliyor. Kucuk farklar yok degil ama bunlarinda farkedilmesi imkansiz. Yani MD nin kucuk olmasi disindaki nimetlerinide bol bol kullanmak lazim ;)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 haklisin Kharon, eh iste nubi yim birazcik, tamamen kavrayamadim herseyi.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bende sony mzr-909 wardı bi sene once aldıımda ortamın en aşmış md siydi cok ufak cok raat we sorun cıkarmıyo kayıt suresini 4 kata kadar cıkartabiliyosun mesela 80 lik md ye 320 dk kayıt yapabiliyo we ses kalitesinde bozukluk olmuyo denedim ama kaydetmesi kasıyo bilgisayardan araba radyosundan bile kayıt yapabilmene karşın kaydı sarkı calarken yapıyo yani şarkıyı hem dinliyosun hemde o sırada kaydediyo yeni md lerde şık die indiriomusun 2 saniyede param olsa ucarak alırdım ama sony den şaşmamak lzm filips şarp fln geyik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar