Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PAUL LE GUEN Beşiktaş'ta!

Sergen

Öne çıkan mesajlar

Le quen ile affan kececi anlasmıstı secımden once ozaman getırebılırdık ama ben yıldırım demırorenın son sansını cok ıyı degerlendırecegını dusunuyorm.Yanı hersey olabılır.
Le quen cok buyuk bır teknık dırektor ama bıraz kaprıslıdır.O gelırse seneye takımın yarısı sutlanır ki buda ıyı bırsey olur.
Morten Olsen yada top möller bunlarda ıyı t.d ler ama quen kadar deyıl.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
Sosyal ağlarda paylaş

her zamanki gibi bu adamıda tnaımıyorum.. hayırlı olsun beşiktaşa, umarım bu sene de uefa ya girebilcek başırıyı gösterebilir. ki şuanda içler acısı durumda. şampiyon olamicakları aşikar. ilk 4 e girebilrlerse büyük başarı..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda gelicek teknik direktör kim olursa olsun , yanında türk ligini bilen bir türk teknik direktör bulunması lazım.. mesela feyyaz uçar..

ikisi birden çalışmalılarki "ulan bu malatyada neyin nesi" demesin gelen hoca..

geçen sene del bosque nin yanında tayfur var dedni ama , tayfurun futboldan ne kadar anladığı şüphelidir...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene karşıyakaya ıoynattığı futbol , bu sene malatyaya oynattığı futbol ve bunları genç oyuncularla yapması , futboldan ne kadar anladığının bi göstergesi..

sonuca dayalı futbol ülkesi olmamız sebebiyle , gazetelerden okuduğumuz haberlerle insanları başarısız göstermemizde oldukça normal.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...