Smoke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ben ilk gösterdiği Avrupalı olma bölümünü kaçırmışım ya... ne zaman yayınlandı? Tekrarı var mı?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Le quen ile affan kececi anlasmıstı secımden once ozaman getırebılırdık ama ben yıldırım demırorenın son sansını cok ıyı degerlendırecegını dusunuyorm.Yanı hersey olabılır. Le quen cok buyuk bır teknık dırektor ama bıraz kaprıslıdır.O gelırse seneye takımın yarısı sutlanır ki buda ıyı bırsey olur. Morten Olsen yada top möller bunlarda ıyı t.d ler ama quen kadar deyıl.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Le Guen gelmeyecek .. Size söylüyorum: Ya Hitzfeld yada Rehhagel gelecek.. 2'sinden 1'i .. !![signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 her zamanki gibi bu adamıda tnaımıyorum.. hayırlı olsun beşiktaşa, umarım bu sene de uefa ya girebilcek başırıyı gösterebilir. ki şuanda içler acısı durumda. şampiyon olamicakları aşikar. ilk 4 e girebilrlerse büyük başarı..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya keske gelse le guen ama hic sanmıyorum bruno metsunun gelme olsaılıgı daha yüksek gibi. olsun ona da razıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 6 milyon euro istemiş le guen.. eskimiş almanları getirmesinler yeter.schaefer gibi...beşiktaş çok çekti bu adamlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 rehaggel gelmesin. raynald denouix en iyisi (Y)[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 metsu gelcek galiba[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şu anda gelicek teknik direktör kim olursa olsun , yanında türk ligini bilen bir türk teknik direktör bulunması lazım.. mesela feyyaz uçar.. ikisi birden çalışmalılarki "ulan bu malatyada neyin nesi" demesin gelen hoca.. geçen sene del bosque nin yanında tayfur var dedni ama , tayfurun futboldan ne kadar anladığı şüphelidir...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aslına bakarsan feyyaz ın da futboldan ne kadar anladıı şüpheli nereye gittiyse başarısız oldu teknik yönden kesinlikle başarılı birisi değil[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 geçen sene karşıyakaya ıoynattığı futbol , bu sene malatyaya oynattığı futbol ve bunları genç oyuncularla yapması , futboldan ne kadar anladığının bi göstergesi.. sonuca dayalı futbol ülkesi olmamız sebebiyle , gazetelerden okuduğumuz haberlerle insanları başarısız göstermemizde oldukça normal.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Geçen sene ki filmin tekrarı oldu sanırım BJK için bu yılın başı..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 geçen seneden daha da beter oldu... geçen sene ligdeki diğer takımlarda kötü futbol oynuyordu..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar