Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 of lanet olsun ya nası toplicam cesaretimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya cesaretini şöyle toplucaksın: """bunu yapmazsam ileride yaşlandığım zaman ah niye yapmadım diyeceğim bir anım olacak ve o an çok geç olmuş olacak; ama yaparsam ve bunun heyecanını tadarsam "ben bunu yaptım, bunu da yaşadım" diyebileceğim.hadi gidiyorum şimdi ne olacak en fazla beğenmediim seni der sen de peki teşekkür ederim deyip gidersin bu olay""" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 peki kız kabul etmezse ve arkadaşlarına anlatırsa.ıyy bütün okula rezil olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 olm arkadaslarına anlatsa nolcak aaa bu cocuk bizim gamzeyi(salladım) sevmis ehuhhehe mi diyecekler sende dersin duyarsan evet hos güzel kızdı ama benim sevgimi hakedecek kadar büyük bir kalp tasımıyomus her insan hata yapar bende cok büyük bir hata yaptım ona karsı sevgi beslemekle fln dersin g.t olup susarlar:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 dhadh abi onu ezberleyene kadar :(( off yaa nie o gelip sölemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kızın gelmesini bekleme askından ölse gene gelmez test edildi onaylandı:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar