dynasty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bnm sevgilim yabancı.hollandalı ve sadece yazın gelio biz çıkmaya başlayalı daha 2 hafta oldu bu çock bi arkadaşımın kardeşi.birbirimizle msn de tanıştık. veee msn de görüşüyoruz.sizce yaza kadar bu ilişki bu şekilde yürürmü? yani siz bnm yermde olsanız ne yapardınız? ama seviyoruuuummmm....:(ancak birbirimizi wabcam de grüoruz şimdilk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aşk dokunmak ister :P zor dewam etmesi ayrı sehirleri geçtim ayrı ulkerde zor. çok zor.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dene olmaz diye bişey yok ;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 2 taraftan biri kendi ülkesinde sevgili buluncaya kadar devam eder sonra yalan olur;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sadece cam'de gordügün bi insanı nasi seviyorum diyebilirsin ki? seninki sadece fiziksel bir hoşlanmaktır.. "seni seviyorum" benim nazarımda bu kadar boş bir cümle değildir.. eğer gerçekten seviyorum diyosan hevestir,gelip geçer zaten yaza kadar da sıkılırsınız...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gözden ırak olan gönülden de ırak olur ama bazen kalpler vardır bir birine nefes kadar yakındır.. sizinkiler onlardan mı[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Geçen yaz çok mutlu mesuttum.. İngiliz bir kızla çok iyi vakit geçirdim vs vs.. Bir daha ki yaz kesin geleceğini söyledi ama gelmedi böhühüh.. Boşver bence.. Yazdan yaza takıl sen onla.. Üzülen sen olursun sonra..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 slata katılıyorum öyle aşk fln düşünme yazını güzelleştir onun varlığıyla öyle olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bilmiyorum ne yapıcam telefonda fln sürekli de dörüsüoruz ama dedim yaa bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yaza kadar kimbilir kac kisiyi seveceksin? Yürümeyecegini dusunuyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yürümez[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 benim arkadaşım böle bi ilişkiyi hala yürütüor..üstelik çocuun msn i yok telefonla görüşüolar..ve her yaz görüşüp acısını çıkartıolar..:) yürür yürür..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yürür ama çok zor.. birbirinize çok güvenmeniz lazım..güvenin dışında birbirinizi uzaktan da olsa sevebilmeniz sevginizi gösterebilmeniz lazım......[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 boşa zorlama kendini. yürümez. ilk belirti olarak özlemeler başlar, sonra kıskançlıklar başlar, sonra güvensizlik, derken zaten birde bakmışsın bitmiş. bağlanma yani. ayrıca boşa vakitte kaybetme.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 benimde derdim aynı yaw.ahhhh ahhh...rusyada we yazın gelebiliyo..zor tabi mesajlasıyoz arada konusuyoz ama görüsmeyi cok istiyorum....ahhhhhhh.aglıcam hadi bakalım..kısmet[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yazık etmeyin kendinize.salın..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Vakt-i zamanında netten ilişkiler hakkında ahkam kesmişim. Bakın ne demişim : said: Mantar, 09 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Şimdi efendim iki ayrı görüş var. Black diyor ki 'netten ilişki olur. aşk herşeyin üstündedir.' beybin de diyor ki 'dokunmazsam olmaz.' Efendim, öncelikle şunu belirteyim, bu aşk meselesi öyle kolay kolay tanımlanabilecek, sınırları çizilebilecek, hakkında kolaylıkla ahkam kesilebilecek bir mesele değil. Ama bir deneyelim. Evvela bu iki arkadaşımızın unuttuğu bir nokta var. Ünlü düşünür Platon'dan adını almış Platonik Aşk dediğimiz hadise. (Gerçi Platon eşcinseldir ve öğrencisi Aristo'ya karşı karşılıksız bir aşk besler ama bizim anlattığımız farklı :) ) Platonik aşk hakikaten anlamlandırılması zor bir duygudur. Ben nice insanlar tanırım, bırakın 'sıcak bir poğaçayı paylaşmayı' veya 'sarılmayı', bir kere gördüğü ve aylarca görmediği 'otobüste uyuyan o güzel gözlü kız'ı unutmaz, unutamaz. Dediğim şu ki, aşk 'duyulardan' öte bir şeydir. Tensellikten uzaktır. Görmeden, dokunmadan aşık olabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında Black arkadaşımızı haklı görür gibiyim. Ama diyeceklerim bitmedi. Olayın bir de ilişki boyutu var. Olayın ilişki boyutunu göz önünde bulundurduğumuzda beybin haklı çıkıyor. Platonik aşık zaten internetten de konuşmadan hissetmeye devam eder. Fuzuli'nin de dediği gibi belki de işin zevki acı çekmektir platonik aşık için. O selvi boylu yâr'a ulaşamamaktır onun aşkı. Ama bu aşktır. İlişki değildir. İlişkiden bahsetmek için dokunmak gerekir. Dolayısıyla ilişki diyebilmemiz için bedenlerin de ilişki içinde olması gerekir. (Fesat olmayın her ilişki cinsel değildir :) ) Sonuçta diyeceğim şu ki, insan netten konuşmadan da aşkını içinde yaşatabilir. Ortaçağ'da aylarca sevgilisinin yüzünü görmeden mektup gözleyenlerin de DNA kodları aynıydı. Ama her aşk ilişkiyi işaret etmez. İlişkiden söz edebilmek için beraber olmak gerekir. Sözlerini 'gözlerinle gördüğün karakterlerle' veya hoparlörden değil, bizzat kulaklarınla duyman gerekir. Gözlerini piksellerden değil, bizzat bebeklerinden görmen gerekir. Ellerini jpeg formatında değil, avuçlarının içinde görmen gerekir. [signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ^ iimiş bu valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 gozden uzak olan gonuldende ırak olur. hamiyet yuceses.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sevisin gitsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: dynasty, 20 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki: bnm sevgilim yabancı.hollandalı ve sadece yazın gelio biz çıkmaya başlayalı daha 2 hafta oldu bu çock bi arkadaşımın kardeşi.birbirimizle msn de tanıştık. veee msn de görüşüyoruz.sizce yaza kadar bu ilişki bu şekilde yürürmü? yani siz bnm yermde olsanız ne yapardınız? ama seviyoruuuummmm....:(ancak birbirimizi wabcam de grüoruz şimdilk:) yürümez tabiki. Ben Yildiz Teknik'deki kizla cikmayi beceremiyorum Sabanci'ya uzak diye, nah yürür o iliski : P[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 onu sen becerememissin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Benim okulum Istanbul sinirinda amaa : ([signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: angband, 20 Ekim 2005 21:21 tarihinde demiş ki: sadece cam'de gordügün bi insanı nasi seviyorum diyebilirsin ki? seninki sadece fiziksel bir hoşlanmaktır.. "seni seviyorum" benim nazarımda bu kadar boş bir cümle değildir.. eğer gerçekten seviyorum diyosan hevestir,gelip geçer zaten yaza kadar da sıkılırsınız... aynen ya şu 'seni seviyorum'u laik kısıler sölesın tek gececilk aşklara hiç yakışmıor onlar seni beyenıorum senın .... istiorum desınler[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Biz bu tur iliskilerde partnerlere "fuckbuddy" deriz... Boyle bir konuda, 2 aylik bir yaz icin, ask konusu varsa eger ortada, ki ben inanmiyorum koca 1 yili birbirinizi sevip de ayri olarak gecireceginize, DEGMEZ... Ne yapmaliyim diye sormussun, bu senin nasil biri olduguna bagli.. Eger iliski sex uzerine kuruluysa o geldiginde aradigini bulacaksin. (ki tekrar soyluyorum, ben bu tur iliskilerin asktir sevgidir uzerine kurulacagina inanmiyorum). Ben senin yerinde olsam hic uzamadan birakirim. Hem Turk kizi gibisi yok...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar