maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: LeoNSeA, 18 Ekim 2005 20:11 tarihinde demiş ki: gm lerin kafaların da lag var ondandır yada lag deil bug bağlamış artık :D lol! geçen günkü SS koparmıştı beni :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taranta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ulam senin benim bildigimi gm bilmöiyomu yaws hangi tradele nerden aldıını gormuyomu bu adam bos yere adam banlandıı nerde gorulmus yaa hayret bişey kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 trade ın blockluysa ya senden hat safhada unuqıe ıtem var yada hat safhada :D dupe yapıyosun baska bır acıklaması yok[signature][hline]62 paper mage np :7xxxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvolutionX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 evet haklısın eğer trade blocklandıysa çok fazla trade yapılmış demektir. bu şekilde tradi blocklanan sadece sen değilsin Jelly... oyundakilerden bazıları özellikle beramus da hep bu durum söz konusu... Jelly = Duper ithink :P ama sanmıyourm ^^ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 evet bende sanmıyorum direk eminim duper olduğuna[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sadece rol değil senin char ı görmüştüm shard felanda dupe di zaten Ki char ı eğer üstünde aynı id deki item den 2 tane olmazsa ban lamazlar !!! Buarada geçen gün bende emin olmak için itemleri kontrol ettirdim shard +8 dupe çıktı birini sildiler diğer set duruyo :o Zaten o shard dan şüpe ediyodum silinmeside iyi oldu şimdi üstümde dupe item yok xD 1 tane shard ıda +8scroll ile yaptım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar