JeLLyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ya ayda yılda bir bir rol aldım elımdekler ıle +1 e bastım ardından BAN!!! ya butun KO alemi +2 +3 kullanıo silinio ben neden banlanıyorum Burda adaletsizlik war ama yenı charımda +1 kullanmıcam bakam bu char ne olcak zaten tradım blocklandı hangı chara elımı atsam bişi oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 unique takıları kullanmak bile ban sebebi oldu :D kafalarına göre milleti banlıyorlar sorun sende deil onlarda[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 gm lerin kafaların da lag var ondandır yada lag deil bug bağlamış artık :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Off ya cok salakça bişi sinir ediolar insanı zman harcıyorum bu oyuna fakat +3 +4 rollari kullanan arklarım war hiç biri banlanmıyor!!! Gecenlerdede bosstan cıkan elf beltımı sildiler!....... bende şikayet üzerine oluo bunnar iyi oyuncular şikayet edilior:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Trade blockum acılırmı acaba :P Yeni char aldım onunda tradesi blocklandı.............. Name::JeLLy:: server:Ares lvl:63 NP:130k But Banned!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 jelly sen ban mı yedin ?_[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Eet Ban Yedim +1 rol kullanmaktan elimde 1 tane +1 rol 1 tanede str yuzuk wardı !!! ama banladı şerefsizler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 he bi yandan ii bi yandan kötü şu yandan kötü ban yemişsin bu yandan ii ben de banlanıp banlanmadığımı merak ediorum BAN yeyince N'oooooooooluyo ?[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jellly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Banlanınca oyuna giremıyorsun bütün emeğini werdıgın char ellerinden uçup gidiyor kardeş...... aman düşmanımın basına gelmesın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tööbe tööbe ben de giremiom ama ne biliyim banlandın falan die yazı efendime söliim onun gibin bişiler falan gelmio mu yoksa banlandığını anlaman için sana zaman weriolar sen anlayınca da GM e yazı yazıon falan filan tööbe tööbe akıl kalmadı ben de de[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeeLLyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Oyuna girerken id şifreni yazdıktan sora your character blocked flem dio o zman anlıyorsun :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 anah bana bööle bi yazılar gelmedi e o zaman ben BAN yemedim mi _ ? ama çarımı tıkılıyınca DC weriooooooo :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 18 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki: anah bana bööle bi yazılar gelmedi e o zaman ben BAN yemedim mi _ ? ama çarımı tıkılıyınca DC weriooooooo :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( sende banlanmissin bnm arkadasdada aynisini yapior sdce chara ban atmislar.. yan tarafinda baska bi char ac inn ulas biz oyle yapdik :D:D[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yapma yaufh ? ciddimisin ? way a.q bu saaaten sonra inn e ulaşsan ne ulaşmasan ne[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeeLLyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 uhauhauahua :D:D:D:D:D charın umarım 62+ deildir tekrar kasabilirsin......... kolay gelsın ne deyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eh be daral geldi a.q birisi bişiler yapsın bana NET cevap lazım plzzz :([signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeeLLyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kardşeim ewet demek ısterdım ama :P:P:P:P ama sen bir accauntuna baş vur :D banlanmak kötü duygu seni anlıyorum..... ama benım acc yede cvp wermıolar!!!! yenı char aldım 5 gün oldu server:Ares name:ATTACK_ROGUE LVL:60 np:15k :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__OverKill__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 we need jelly :([signature][hline]Nick : _OverKill_ LVL : 61 Nation : önemli olan insanlık ^^ Job : her işi yaparım :D N.P : 1xxxxx Clan : BooZe Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeeLLyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 saol kankada..... Bir dağı daha devirmeyi başardılar salla oyunu oynamak bile gelmıo içimden! eger oynarsamda eskısı gıbı olmucak butun terslikler bizi bulur We NeeD JeLLy==>> bir zmanların NYchris'i :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__OverKill__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 senle azmı pk yapardık bea :D gider tek harpy partisine dalardın zuahah :D[signature][hline]Nick : _OverKill_ LVL : 61 Nation : önemli olan insanlık ^^ Job : her işi yaparım :D N.P : 1xxxxx Clan : BooZe Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 jelly sadece lol sana herkes senın çok saglam duper oldugunu bılıyo kardeş meraklan ma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 muhabbete bak ya adamlar gurur duyuyolar kendileriyle[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 92xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Thunder_bird, 19 Ekim 2005 10:35 tarihinde demiş ki: jelly sadece lol sana herkes senın çok saglam duper oldugunu bılıyo kardeş meraklan ma said: Thunder_bird, 17 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki: ARES BERAMUS DİES CYPER DA SINIRSIZ SAYIDA GB MEVCUTTUR....... İLGİLENENLER [email protected] lol[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 azuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hmmm. valla gerçekmi doğrumu bilmiyorum Gm lerinde kimi zaman adaletsiz davrandığınıda biliyorum ama +1rol için yani kendin yağtığn için banlanman eşşek şansı diim. başka söz bulamıyorum ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar