Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+1 Rolden Banlanan Bir Benim Sanırım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ayda yılda bir bir rol aldım elımdekler ıle +1 e bastım ardından BAN!!! ya butun KO alemi +2 +3 kullanıo silinio ben neden banlanıyorum Burda adaletsizlik war ama yenı charımda +1 kullanmıcam bakam bu char ne olcak zaten tradım blocklandı hangı chara elımı atsam bişi oluo :)
Mesaj tarihi:
unique takıları kullanmak bile ban sebebi oldu :D kafalarına göre milleti banlıyorlar sorun sende deil onlarda[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez
İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares
İD: DiaboLique lvl 5x in cypher
Mesaj tarihi:
gm lerin kafaların da lag var ondandır yada lag deil bug bağlamış artık :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA
LVL : 61
Nation : EL MORAD
Job : Kasar Hood
N.P : 1x.xxx
Clan : EsCaPe
Server : Diez
Mesaj tarihi:
Off ya cok salakça bişi sinir ediolar insanı zman harcıyorum bu oyuna fakat +3 +4 rollari kullanan arklarım war hiç biri banlanmıyor!!! Gecenlerdede bosstan cıkan elf beltımı sildiler!....... bende şikayet üzerine oluo bunnar iyi oyuncular şikayet edilior:D
Mesaj tarihi:
he bi yandan ii bi yandan kötü
şu yandan kötü ban yemişsin
bu yandan ii ben de banlanıp banlanmadığımı merak ediorum
BAN yeyince N'oooooooooluyo ?[signature][hline]Clan : _OceaNs_
lidır : nonono
sörvır : çipır
levıl : 5x
nik : AmidoN
mesleği : hiıl wermek
Mesaj tarihi:
tööbe tööbe ben de giremiom ama
ne biliyim banlandın falan die yazı efendime söliim onun gibin bişiler falan gelmio mu yoksa banlandığını anlaman için sana zaman weriolar sen anlayınca da GM e yazı yazıon falan filan tööbe tööbe akıl kalmadı ben de de[signature][hline]Clan : _OceaNs_
Mesaj tarihi:
anah bana bööle bi yazılar gelmedi e o zaman ben BAN yemedim mi _ ?
ama çarımı tıkılıyınca DC weriooooooo :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Clan : _OceaNs_
Mesaj tarihi:
said:
Miqrop_AmidoN, 18 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
anah bana bööle bi yazılar gelmedi e o zaman ben BAN yemedim mi _ ?
ama çarımı tıkılıyınca DC weriooooooo :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

sende banlanmissin bnm arkadasdada aynisini yapior sdce chara ban atmislar.. yan tarafinda baska bi char ac inn ulas biz oyle yapdik :D:D[signature][hline]Name: ::OverSouL::
clan: Knights
Server : Ares
Lvl: 61
np: 6xxx
Heal / Buff
Mesaj tarihi:
kardşeim ewet demek ısterdım ama :P:P:P:P ama sen bir accauntuna baş vur :D banlanmak kötü duygu seni anlıyorum..... ama benım acc yede cvp wermıolar!!!! yenı char aldım 5 gün oldu
server:Ares
name:ATTACK_ROGUE
LVL:60
np:15k :(
Mesaj tarihi:
saol kankada..... Bir dağı daha devirmeyi başardılar salla oyunu oynamak bile gelmıo içimden! eger oynarsamda eskısı gıbı olmucak butun terslikler bizi bulur
We NeeD JeLLy==>> bir zmanların NYchris'i :):)
Mesaj tarihi:
senle azmı pk yapardık bea :D gider tek harpy partisine dalardın zuahah :D[signature][hline]Nick : _OverKill_
LVL : 61
Nation : önemli olan insanlık ^^
Job : her işi yaparım :D
N.P : 1xxxxx
Clan : BooZe
Mesaj tarihi:
muhabbete bak ya
adamlar gurur duyuyolar kendileriyle[signature][hline]Name : Marla_Singer
Lvl : 62
NP : 92xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
said:
Thunder_bird, 19 Ekim 2005 10:35 tarihinde demiş ki:
jelly sadece lol sana

herkes senın çok saglam duper oldugunu bılıyo kardeş meraklan ma

said:
Thunder_bird, 17 Ekim 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
ARES BERAMUS DİES CYPER DA SINIRSIZ SAYIDA GB MEVCUTTUR.......

İLGİLENENLER

[email protected]

lol[signature][hline]K.Mltn
Mesaj tarihi:
hmmm. valla gerçekmi doğrumu bilmiyorum Gm lerinde kimi zaman adaletsiz davrandığınıda biliyorum ama +1rol için yani kendin yağtığn için banlanman eşşek şansı diim. başka söz bulamıyorum ^^[signature][hline] Jayna
  • Yeni Oluştur...