JAX Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ucuz medyalara yazarken sorun çıkıyor. Düzeltmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 amatör yazılımcıların geliştirdiği firmwareler var onları deneyebilirsin. ama donanımın büyük ihtimalle garanti kapsamından çıkar ve ayrıca kalıcı zarar da verebilirsin. ha bi de resmi sitesindeki programlarla da firmware update yapabilirsin o da işe yarayabilir. [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Ekim 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu dvdwriterlar icin bende baslık acmıstım bu nec i onerdiler gerci hala almadım o ayrıda :) baska sorun varmı yada memnun olan varmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Firmware dene çözerse o çözer. Bende Asus var en dandiğinden en iyisine daha okuyamadığı yok.Asus farkı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Burdan 3520 için uygun firmware i bul firmware hakkında görüşler içinde donanımhaber veya yabancı donanım forumlarına bakabilirsin.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben kullanıyorum çok memnunum. neredeyse zımparalanmış dvd'ye bile yazıcak... Edik : pardon 3540 diye okumuşum. 3520 deil bendeki bilemicem. lafımı geri alayım :p Edik #2 : DynamicK, link çalışmıyo :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 21 Ekim 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 21 Ekim 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar