Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evet Şaka gibi ama Şifremi unuttum. Nasıl unutursun Falan demeyin Çok Garip şeyler oLdu ve Oyuna giremiyorum siteden Forget PassWord yapıyorum mailimede Gelmiyor şifre Yol Gösterebilirmisiniz bana ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yada hacklendin şifreni ve mailini değiştirdiler :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Doğum Tarihime kadar Bulamazlar eminim unuttuğumdan[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Geçmiş Olsun Nick: _PoWeR_TURK_ NP : 33K Clan: NewWorldOrder Server: Cypher Czdeki Keki: ÖzcanNn :D :D ImSorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 utanmasalar ana adı baba adı bile bulurlar sayk0 yani d.tarihini bulmak cook kolay[signature][hline]62 paper mage np :7xxxx clan :chete server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 evt haklısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 power şu kekin ı ara sıra bana da yollasana[signature][hline]62 paper mage np :7xxxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Sayk0, 20 Ekim 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Doğum Tarihime kadar Bulamazlar eminim unuttuğumdan sen öle san onun icinde program yaptilar degil dogum tarihine kadar artik annenin kızlık soyadini bile bulacaklar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_____KRAL_____ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanHelsing1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sayk0 cum helal olsun sana nasıl becerdin anlatda bende yapıcam :D [Bu mesaj VanHelsing1 tarafından 21 Ekim 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar